Asus ROG Phone 3 vs Note 20 Ultra

Fiyatı: 1000 € = 8.599 Türk Lirası--------------------------------------------------- Video Kayıt Seçenekleri
İşlemci: Snapdragon 865 Plus-----------------------------------------------------------720p @ 30fps
Ram: 16GB-------------------------------------------------------------------------------720p @ 240fps
Batarya: 6000 mAh----------------------------------------------------------------------720p - 480fps
CPU Frekansı : 3.1Ghz-------------------------------------------------------------------1080p @ 120fps
CPU Çekirdeği: 8 Çekirdek--------------------------------------------------------------1080p @ 240fps
Ekran Çözünürlüğü: 1080 x 2340-------------------------------------------------------1080p @ 30fps
Ekran: 6.59 İnç---------------------------------------------------------------------------1080p @ 60fps
Ekran yenileme hızı: 144hz--------------------------------------------------------------2160p @ 30fps
Ekran dayanıklılığı: Gorilla Glass 6------------------------------------------------------2160p @ 60fps
-------------------------------------------------------------------------------------------2160p @ 120fps
-------------------------------------------------------------------------------------------4320p @ 30fps
Şimdi de Note 20 Ultra İle karşılaştıralım

---------------------------Asus Rog Phone III---------------------Note 20 Ultra
Video kayıt:--------------------8K 30 Fps------------------------------8K 24 Fps
Depolama:---------------------- 512 GB---------------------------------256 GB
Ram:----------------------------- 16GB-----------------------------------12GB
CPU hızı:-------------------------3.1Ghz---------------------------------2.7 Ghz
CPU çekirdeği:----------------8 çekirdek------------------------------8 Çekirdek
Batarya:-------------------------6000mAH-----------------------------4500mAH
Ekran Yenileme Hızı:-------------144hz--------------------------------120hz
Hızlı Şarj:--------------------------30W----------------------------------25W
Kamera MP:----------------------64 MP -------------------------------108 MP

Şimdi soruyorum, Samsung Note 20 Ultra için 13000 TL vermek mi Asus ROG Phone III için 1000 Euro (8600 TL) vermek mi?
Asus ROG Phone III ile Note 20 Ultra arasında 4500 TL gibi büyük bir fark var
Detaylı Karşılaştırma İçin: https://www.epey.com/akilli-telefon...sus-rog-phone-3_samsung-galaxy-note-20-ultra/
NOT: yazılar birbirine karıştığı için -------- şeklinde çizgiler çekmek zorunda kaldım o çizgilere takılmayın.

Mantık Asus dedirtse de kalbim Samsung'tan yana. Sebebi ise Dynamic Amoled. 8600 TL'lik telefona Amoled koymak yanlış. Bari Super Amoled koy :) Oyun telefonuna böyle bir ekran konarsa en fazla 1 yıla ekranda yanmalar görülür. IPS LCD veya OLED kullanmalıydı Asus.
amoled ekran kullanması bence daha mantıklı çünkü amoled ekranda renkler daha canlı ve zaten hayvan gibi bataryası var amoled ekranlar daha az güç tüketiyor yani çok uzun süre şarja takma ihtiyacı olmaz rog phone da

amoled ekran kullanması bence daha mantıklı çünkü amoled ekranda renkler daha canlı ve zaten hayvan gibi bataryası var amoled ekranlar daha az güç tüketiyor yani çok uzun süre şarja takma ihtiyacı olmaz rog phone da

Dynamic Amoled ekranını görmediniz sanırım :) Efsane bir şey. ASUS'un elbette Dynamic Amoled ekran kullanmasını isterdim ancak Samsung satmaz diye düşünüyorum.

Dynamic Amoled ekranını görmediniz sanırım :) Efsane bir şey. ASUS'un elbette Dynamic Amoled ekran kullanmasını isterdim ancak Samsung satmaz diye düşünüyorum.
samsung satmazsa asus:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Android için o paralar kesinlikle değmez. İphone 11 PRO MAX alırsın o fiyata. Evet belki özellik bakımından karşılaştırıldığında Note 20 ULTRA geçer ancak İphone'u bilen bilir Tofaş'tan Porsche'ye binmek gibi.
Android cihaz kullanıyorum.

Android için o paralar kesinlikle değmez. İphone 11 PRO MAX alırsın o fiyata. Evet belki özellik bakımından karşılaştırıldığında Note 20 ULTRA geçer ancak İphone'u bilen bilir Tofaş'tan Porsche'ye binmek gibi.
Android cihaz kullanıyorum.
alo emre abi
ios > android bence tamamen kişisel ben mesela android > ios olarak düşünüyorum

Alo Emre abi.
iOS > Android bence tamamen kişisel ben mesela Android > iOS olarak düşünüyorum.

iOS vs Android kişiden kişiye değişir. Ben de kazanan iOS olur her zaman. Nedenini kısaca açıklayayım replika telefonda bile Android var yani çok kolay ve her şeye yüklenebilen bir işletim sistemi. Ben daha farklı olmasını isterim. Bu yüzden de iOS kazanır benim için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı