ASUS ROG Phone 7 2024 alınır mı?

Kaan.GoolexTR

Femtopat
Daha fazla  
Telefonum değiştirmek istiyorum. Samsung C8 kullanıyorum eski ve Genshin Impact gibi ağır oyunlar oynamak istiyorum. 28 bin lira bütçem var alınır mı?

Alınabilir hocam. Manyak bir makine. Fakat , YD alacaksanız başınıza geleceklere hazırlıklı olmalısnız. O paraya S23 alabilirsiniz , fakat Rog Phone 7 çok çok mantıklı S23'e göre. Ben beğendim yani.

Cihaz iyi ama bence alınmaz. Nedenleri; yurt dışı cihaz olması, herhangi bir sıkıntı çıktığında orijinal parçasının zor bulunması, garantisinin olmaması. Ayrıca iç kısmındaki yapısı biraz karışık, yani karmaşık bir soğutucuya sahip. Bu yüzden olası bir değişimi, onarımı vs. zor olacaktır.

Onun yerine Rog Ally'lar daha mantıklı olabilir. Araştırınız.

Oyun için telefon alınmak isteniyorsa X6 Pro veya F5 Pro bakılabilir. Bir diğer seçenek olarak da F6 serisini bekleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz iyi ama bence alınmaz. Nedenleri; yurt dışı cihaz olması, herhangi bir sıkıntı çıktığında orijinal parçasının zor bulunması, garantisinin olmaması. Ayrıca iç kısmındaki yapısı biraz karışık, yani karmaşık bir soğutucuya sahip. Bu yüzden olası bir değişimi, onarımı vs. zor olacaktır.

Onun yerine Rog Ally'lar daha mantıklı olabilir. Araştırınız.
Ben de bundan korkuyorum. Herhangi bir sorun olduğunda neredeyse muhattabınız olmayacak.

Telefonum değiştirmek istiyorum. Samsung C8 kullanıyorum eski ve Genshin Impact gibi ağır oyunlar oynamak istiyorum. 28 bin lira bütçem var alınır mı?
O bütçeye yurt dışı Rog 7 almak yerine Samsung S23 almak daha mantıklı. Daha ucuza F/P Poco X6 Pro’da düşünülebilir sadece oyun için kullanılacaksa.

Alınabilir hocam. Manyak bir makine. Fakat, yurt dışı alacaksanız başınıza geleceklere hazırlıklı olmalısnız. O paraya S23 alabilirsiniz, fakat ROG Phone 7 çok çok mantıklı S23'e göre. Ben beğendim yani.

Yurt dışı derken neyin kısaltması.

Alınabilir hocam. Manyak bir makine. Fakat, yurt dışı alacaksanız başınıza geleceklere hazırlıklı olmalısnız. O paraya S23 alabilirsiniz, fakat ROG Phone 7 çok çok mantıklı S23'e göre. Ben beğendim yani.

Ne gibi sorun olabilir acaba?

Yurt dışı derken neyin kısaltması.

Ne gibi sorun olabilir acaba?
Garanti kapsamında bir sorun olduğunda işlem yapmazlar. Türkiye'ye bakmıyorlar çünkü. Veya ekranını düşürüp kırdınız diyelim , orjinal ekran takması çok zor ve maliyetli olur sizin için. Çok dikkatli kullanmalısınız yani. Hem de ekran koruyucu ve kılıf bulması da zor olur o cihazın.

Garanti kapsamında bir sorun olduğunda işlem yapmazlar. Türkiye'ye bakmıyorlar çünkü. Veya ekranını düşürüp kırdınız diyelim, orijinal ekran takması çok zor ve maliyetli olur sizin için. Çok dikkatli kullanmalısınız yani. Hem de ekran koruyucu ve kılıf bulması da zor olur o cihazın.

Anladım teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı