Aynı fareyi kullanıyorum. Kaç gün öncesine kadar sorunsuz çalışan program şimdi bende de hata verdi. İlk indirişimde sizinle aynı hatayı aldım. Güncelleme hatasında bir link olacak, oradan güncelleyin ve öyle deneyin. Silip bir daha yükleyeceğim programı şimdi, işe yararsa çözümü paylaşırım burada.
Sorunu çözdüm. Şöyle:
Öncelikle Aura ile ilgili programları bilgisayarınızdan kaldırın.
Sonra buradan işletim sisteminizle uyumlu "ROG_Armoury_v30037" isimli dosyayı indirin ve kurun.
Kurduğunuz uygulamayı (Armoury II) açtıktan sonra zaten Armoury Crate güncelleme hatası verecek. Oradaki linke tıklayın ve çıkan programı indirin.
Armoury II'yi kapattıktan sonra Crate'i kurmaya başlayın. Kurma işlemi biraz uzun sürebiliyor.
Armoury Crate kurulduktan sonra da uygulamaya giriş yapın. Sol alttaki ayarlar simgesine tıklayın ve uygulamayı güncelleyin. Aşağıdaki resim güncelleme ekranını gösteriyor.
Güncelledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sonrasında Armoury Crate arayüzü aşağıdaki resimdeki gibi görünecek.
Armoury Crate uygulamasını açmak sıkıntı olabilir. Program masaüstüne kurulmuyor çünkü. Program Files>ASUS klasörüne kuruldu bende. Oradan bulabilirsiniz.
Armoury Crate kurulduktan sonra da uygulamaya giriş yapın. Sol alttaki ayarlar simgesine tıklayın ve uygulamayı güncelleyin. Aşağıdaki resim güncelleme ekranını gösteriyor.