ASUS ROG R7 / R7 5700G ve RTX3060 sistem alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda inceledikleri PC le aynımı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda inceledikleri PC le aynımı

Hayır.

Çoğu parça farklı.

Peki son soru soracağım senin attığın en son sistem bu videodan dahani iyi veya FiveM de assetto Forza gibi oyunlarda kaç FPS verir.

Ekran kartıyla işlemciyi yazıp YouTube'da FPS bakan videolar vardı onlara bir göz atabilirsin ama önerilen sistem çok iyi 100+ FPS garanti çoğu oyunda.

Ben baktım hocam, Forza'ya da Assetto testi yapılan herhangi bir video bulamadım ancak.

Aga peki sence kaç FPS alır ve taksit var mı alırken bakar misin kaç taksit var

Ben baktım hocam, Forza'ya da Assetto testi yapılan herhangi bir video bulamadım ancak.
Aga peki sence kaç fps alır ve taksit varmı alırken bakarmisin kaç taksit var

Aga peki sence kaç FPS alır ve taksit var mı alırken bakar misin kaç taksit var.

Aga peki sence kaç FPS alır ve taksit var mı alırken bakar misin kaç taksit var.

Ya kardeşim adamlar yazmış sana işlemciyi ve ekran kartını yaz YT'ye öğren diye bir de niye Hepsiburada'dan almak konusunda ısrarcısın HB ve Trendyol'daki sistemler kazık, taksit ise yazıyor sistemi alırken veya bilgi kısmında.

Hocam rahatlıkla 120 FPS üstü civarlarda gezinirsiniz ve sizin attığınız sistemlerden çok daha uzun ömürlü, yani hiç düşünmeden almanızı tavsiye ediyorum. Sorunsuz dropsuz eğlenirsiniz. Hiç şüphe duymadan alın şimdiden hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı