Asus ROG RTX 2060 nasıldır?

Konu sahibi hangi çözünürlükte kullanacağını belirtse daha iyi olurmuş. Çünkü RTX 2060, eski 1060'a nazaran çok daha güçlü, 1070 ve 1070Ti gücünde. 1080P için 9600K önerebiliriz ama yeni çıkan oyunlar çoklu işlem gücüne önem vermeye başladı. AMD tarafında Intel'in 7. ve 8. nesil işlemcilerine rakipler çıktı ama 9. nesil için bir rakibi yok. Bunları da göze almakta fayda var.

Merhaba sanırım biraz konudan çıkılmış.Öncelikle hepinize önerileri için teker teker teşekkür ederim.
İşlemciyi özellikle işlerim için seçtim o yüzden ekran kartını yükseltip oynayacağım oyunları rahat oynamak istiyorum dediğim gibi işlemciyi oyun için değil çoklu çekirdek performansı için alıyorum.
bu arada;
kusura bakmayın ama siz fiyat farkını gördünüz mü bu fiyata değmez bunun yerine ekran kartına koyar 2070 alırım daha iyi. 8600k ile 2600x fps farkıda max en fazla 15 tir. bunuda ekeran kartı çok rahat telafi eder, ileride monitörü de iki ypar farksıfır. bu arada 2k ve 4k da denkler sadece 1080p de %15 %10 arası intel önde bu fiyatlar için değmez. Önce bir fiyat araştırması yapın.
bu arada anakrt asus b450 tuf alabilirsiniz vatanda çok uygun bununla 2600x çok güzel olur.

alıcağım anakart
ASUS ROG STRIX B450-F
hocam
Konu sahibi hangi çözünürlükte kullanacağını belirtse daha iyi olurmuş. Çünkü RTX 2060, eski 1060'a nazaran çok daha güçlü, 1070 ve 1070Ti gücünde. 1080P için 9600K önerebiliriz ama yeni çıkan oyunlar çoklu işlem gücüne önem vermeye başladı. AMD tarafında Intel'in 7. ve 8. nesil işlemcilerine rakipler çıktı ama 9. nesil için bir rakibi yok. Bunları da göze almakta fayda var.
2K 1080p arası düşünüyorum hocam. Rtx 2060'ın 2K da ki performansını beğendim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı