Çözüldü ASUS ROG RTX 2070 Super cızırtı problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Atakan Bayat

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Üniversite
Arkadaşlar ekran kartım ASUS ROG STRIX 2070 Super Advanced Edition ekran kartından cızırtı sesi gelmekte. Acaba sebebi nedir?

Oyunlarda oluyor yük bindiğinde karta, hatta PC kendini resliyor bazen

Direk Coil Whine sesi o zaman, bende ASUS Dual 2070 Super kullanıyordum. Karttan çok memnundum ama Coil Whine sesi o kadar çok fazlaydı ki, mecburen iade etmek zorunda kaldım. Ses fazla değilse sıkıntı olmaz.

CW'niz hayırlı olsun. Size veya donanıma bir zararı yok. Ses bakımından dezavantajı var. Dert ediyorsanız garantiye gönderin, ses olmayan bir kart gelebilir.
CW için servisle konuşayım. Pc kendini neden resler? Oyundayken oluyor bu sadece.

CW'niz hayırlı olsun. Size veya donanıma bir zararı yok. Ses bakımından dezavantajı var. Dert ediyorsanız garantiye gönderin, ses olmayan bir kart gelebilir. Ya da yenisinde de olur. Seri ve modele göre yaşanabiliyor.
Yeni geldi taptaze Coil Whine! Al ablacım al 10 tane 20 tane tanesi bi' GPU al ablacım al!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…