ASUS ROG RX 570 8 GB OC satılır mı?

Bütçe
2100TL

Ipares

Hectopat
Makaleler
7
Yer
Izmir
ASUS RX 570 8 GB OC satıp yerine başka bir şey alacağım. ASUS olması lazım çünkü tüm sistemi ASUS toplayacağım. İtopya'da anlık olarak 1700TL civarı. Genelde de 1700'ün altına indiğini görmedim. Ben 1300'e aldım ve emin olun neredeyse hiç kullanmadım. 27 Ağustos'ta teslim aldım. 31'inde kasayı çalıştırdım. 1'inde SSD'yi gönderdiğim için kullanamadım hala da kullanmıyorum. Yani neredeyse kullanılmamış. Ben buna 1600TL fiyat yazsam olur mu? Ve yerine ne almalıyım?

O fiyatı yazmanı tavsiye etmem, çünkü daha güçlü ve güncel bir kart olan GTX 1650 Super 1400-1500₺ civarına bulunabiliyor. Dolayısıyla ikinci el de sayılacağından ben olsam 1000₺ üzerine koymazdım. Yerine alacağın ekran kartı için işlemci ve PSU bilgini verebilirsen yardımcı olmaya çalışırız.

O fiyatı yazmanı tavsiye etmem, çünkü daha güçlü ve güncel bir kart olan GTX 1650 Super 1400-1500₺ civarına bulunabiliyor. Dolayısıyla ikinci el de sayılacağından ben olsam 1000₺ üzerine koymazdım. Yerine alacağın ekran kartı için işlemci ve PSU bilgini verebilirsen yardımcı olmaya çalışırız.

İşlemcim R5 3500X mpk. PSU Corsair Spec Delta RGB ile gelen 650W PSU.

Borsanın gidişi hiç belli değil, RTX 3000 veya Big Navi ürünlerini beklemeni önerirdim fakat ₺'nin değeri uzun süredir düşüyor. Dolayısıyla eğer RX 570 sana yetmiyorsa satıp RX 5600XT alabilirsin, fakat RX 570 yetiyorsa paranı RTX 3000 veya Big Navi serileri için döviz veya altın olarak bekletmek mantıklı olabilir.

Borsanın gidişi hiç belli değil, RTX 3000 veya Big Navi ürünlerini beklemeni önerirdim fakat ₺'nin değeri uzun süredir düşüyor. Dolayısıyla eğer RX 570 sana yetmiyorsa satıp RX 5600XT alabilirsin, fakat RX 570 yetiyorsa paranı RTX 3000 veya Big Navi serileri için döviz veya altın olarak bekletmek mantıklı olabilir.

Zaten PC'yi de o şekilde aldım. Karantinadan önce almıştım. Ağustos'ta artış olunca iyice ben de sattım. RX 570 şu an bana yeter diye düşünüyorum çünkü fazla oyun oynamıyorum, kartı fazla zorlamıyorum ama yayın yapıyorum. Hem Twitch hem de geliştirilen özel bir program ile Instagram yayınları. Yani şimdilik kalsın. Doğru mu?

Zaten PC'yi de o şekilde aldım. Karantinadan önce almıştım. Ağustos'ta artış olunca iyice ben de sattım. RX 570 şu an bana yeter diye düşünüyorum çünkü fazla oyun oynamıyorum, kartı fazla zorlamıyorum ama yayın yapıyorum. Hem Twitch hem de geliştirilen özel bir program ile Instagram yayınları. Yani şimdilik kalsın. Doğru mu?
Aynen doğru.

Şimdi bir de benim SSD'm Adata yani kronik sorunlu. Ben onu iadeye gönderdim ama İtopya içindeki not kağıdını test sonuçlarını falan atmış. Ondan tekrar göndereceğim. Şimdilik Gigabyte SATA SSD kullanıyorum. Ötekinin iadesi gelince M.2 almayı düşünüyorum. En iyi ve 480GB üstü M.2 SSD olarak ne alınabilir?

Fiyat/performans açısından XPG SX8200 Pro öneririm. Bütçe artarsa Samsung da bakabilirsin, fakat Adata XPG SX8200 Pro gerçekten başarılı bir ürün.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı