ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB White Edition alınır mı?

Tabii hocamda boşaltsa bile sıvıyı hızlıca bir sürü boru çıkaracak kişiden kişiye değişir o süre şahsen ben hiç uğraşmam o yüzden dedim :D hastası zevk bile alır tabii :D daha çok pratik işleri seviyorum hızlıca.

Araştırıp sevip sevmediğimi göreceğim sanırım, görsel olarak kesinlikle güzel duruyor ilgimi de çekiyor o yüzden uğraşmayı dert etmem sanırım ama başımıza iş açacak bir şeyse high end bir AIO alıp çıkabilirim.

Drain portu yaparsa çok basit 10-15 dakika alıyor.

Sen kullandın mı hocam Custom soğutma

Ben aktif olarak kullanıyorum sistemimde.

1714481545344.png

1714481559724.png

😮 Bayağı güzel duruyor GPU da bağlı hem de, soğutması nasıl peki normale göre şu kadar derece daha iyi ortalamada diyebiliyor musun?
Sapphire 7900XTX Vapor-X kendi soğutmasıyla tam yükteyken(464W) 59 derece GPU, 80-82 derece hotspot veriyordu. Şu anda sıvı soğutma + sıvı metal uyguladım hotspot 53 dereceyi geçmiyor.

1714482579045.png

Ben 1 yildir ryujin III 360 beyaz dan kullaniyorum ve ben begeniyorum, 13900 kf ye kullandim 14900 k ya kullandim gayet iyiydi sogutmasida cok iyi birde gürültü yapmiyor. Hatta gecen gün bi tanede arkadasin icin aldim oda memnun. Sessiz ve iyi performansi var bana göre

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı