ASUS ROG Ryujin vs Corsair iCUE H170i Elite Capellix

İnternet ortamında hiç ryujin 360 ile H170i karşılaştırması görmedim ben hep H150i ile karşılaştırmışlar var ise eğer bana gönderir misiniz videoyu görmek isterim. Burada marka hayranlığı yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Benim sistemimde birçok parça ASUS fakat RAM'lar, sıvı soğutucu, fanlar, klavyem ve kasam Corsair kullandım. 360mm soğutucu ile 420mm soğutucu arasında kesinlikle farkın olduğu ortada fakat buradaki söz konusu sıcaklıklar aynı ortamda aynı termal macun ile aynı işlemci aynı frekansta mı kullanıldı bunlara bakmak gerekir. Kimi H170i alıp düşük kalitede termal macun kullanır sıcaklıkları ona göre olur kimi ryujin kullanır Thermal Grizzly kullanır. Aradaki 60mm fark ve fanların 120'den 140'a çıkması bir performans söz konusu. "ben bir şey almak istersem pahalı bir şey alırım ki uzun vadede götürsün." bu cümlenizden ben pahalı ürün daha iyidir anlamını çıkarmışım 1 ay önce ne düşünerek bunu böyle cevapladım bilmiyorum ama ortak paydada buluşmamıza sevindim. Cevabınızı bekliyorum. İyi sosyaller dilerim.

Herhangi bir video yok 2 Corsair ürün hakkında ben yabancı video izleyip epey araştırdım ve bu sonuçları çıkardım. Macun konusunda şunu söyleyebilirim aynı kişi 2 Corsair ürünü de farklı videolarda çekmişti zannetmiyorum farklı macun kullanacağını. Yukarıda yazdığım gibi artık çok geç :D çoktan ASUS ROG ryujin II 360 aldım ve çok da memnunum. Yine de yorumunuz ve görüşünüz için teşekkür ederim size de iyi sosyaller dilerim.

H170i ile ryujin 360 aynı görünüyor. Video çekmişler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir yıl sonra konuyu hortlatıp son noktayı koyuyorum.
İyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• IMG_2586.jpeg
    IMG_2586.jpeg
    348,1 KB · Görüntüleme: 35

Technopat Haberler

Geri
Yukarı