ASUS ROG Scope 2 96 Snow switch çift basıyor

ah4tmx

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, şimdi fark ettim ama s harfi klavyede çift basıyor bazen. Hotswap ile switch değişsem sorun çözülür mü? Ürünüm garantili. Aynı zamanda biraz canımı sıktı bu durum, kronikmiş galiba bu durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, şimdi fark ettim ama s harfi klavyede çift basıyor bazen. Hotswap ile switch değişsem sorun çözülür mü? Ürünüm garantili. Aynı zamanda biraz canımı sıktı bu durum, kronikmiş galiba bu durum.

Garantiye gönderin yine de.

Garantiye verip gelse bile sorun tekrarlayan bir sorun gibi duruyor komple switch değiştirsek sorunu kokten çözermi klavyeden memnunum aslında hot swap ile ömürlük diyordum ta ki bu olaya kadar.

Son düzenleme:
Aynı klavyeyi kullanıyorum. Birkaç tuşta çift tıklama vardı garantiye gönderdim yenisi geldi. Ama gelende de 1 ay sonra başladı yine birkaç tuş çift tıklama yapıyor. Ne zaman çift tıklayacağı belli olmuyor ama her gün birkaç kez yapıyor. Dikkatimi çeken şey ise klavye bekleme modundayken tuşa bastığında oluyor çoğunlukla. Çift tıklayan swicin yerini değiştirince bu sefer o tuş çift tıklama yapıyor. O kadar para verdik klavyedeki switclere bak rezalet. Sinirimden kaldırdım kenara attım.

Son düzenleme:
Aynı klavyeyi kullanıyorum. Birkaç tuşta çift tıklama vardı garantiye gönderdim yenisi geldi. Ama gelende de 1 ay sonra başladı yine birkaç tuş çift tıklama yapıyor. Ne zaman çift tıklayacağı belli olmuyor ama her gün birkaç kez yapıyor. Dikkatimi çeken şey ise klavye bekleme modundayken tuşa bastığında oluyor çoğunlukla. Çift tıklayan swicin yerini değiştirince bu sefer o tuş çift tıklama yapıyor. O kadar para verdik klavyedeki switclere bak rezalet. Sinirimden kaldırdım kenara attım.

Maalesef ki bu klavyenin kronik sorunu bu.

Bunu bir deneyeyim bakalım.

Evet hocam farkındayım bende o yüzden aslında kökten çözüm olarak switch degistirmek geliyor aklıma hotswap olduğu için rahat zaten.
Tek düşüncem bu klavyenin başka kronik sorunu var mı? Yani komple bütün switchleri degistirtikten sonra başka bir yerinden ne bileyim PCB vs sorun cikarmaz ise ben öyle cozmeyi düşünüyorum klavyeden memnunum aslında.
Buna değer mi onu araştırıyorum şu an ve bu arada kendi kendine düzeldi bende şu an cift tıklamayor s harfi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı