keremph
Hectopat
- Makaleler
- 1
Gladius 3 beyaz olanı aldım hocam benimde elim 19 büyük bir fare resimdeki gibi değil eli tam sarıyor.El boyum 19x10 tutus olarak elimi kaplamasini istiyorum biraz.
Gladius 3 beyaz olanı aldım hocam benimde elim 19 büyük bir fare resimdeki gibi değil eli tam sarıyor.El boyum 19x10 tutus olarak elimi kaplamasini istiyorum biraz.
Gladius 3 beyaz olanı aldım hocam benim de elim 19 büyük bir fare resimdeki gibi değil eli tam sarıyor.
Evet hıcamı beyazını aldım incelemem mevcut.ASUS ROG Gladius III'i Wireless aimpoint bundan mi var hocam sizde.
Evet hıcamı beyazını aldım incelemem mevcut.
Elimin büyük olduğundan bahsetmedim 19-9 benim elim ve büyük geldi bana küçük fareden geçince.İnceleme: ASUS ROG Gladius III Aimpoint ile ilgili görüşler
Merhaba, ASUS ROG Gladius III aimpoint modelini yakın zamanda satın aldım. Fare hakkında görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Elim fareye tam oturuyor daha önce kullandığım farelerde bu hissiyatı almamıştım. Ürünün malzeme kalitesi gayet iyi. Değiştirilebilen switchleri olması farenin kalitesini...www.technopat.net
Gladius II'ı büyük hocam elinize tam oturaktır.
Eve gidince görsel yükleyeyim hocam bakarsınız.Şu an icin buna karar verdim hocam müsait bir vakit alacagim inşallah teşekkür ederim yardiminiz icin.
Eve gidince görsel yükleyeyim hocam bakarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.