ASUS ROG STRIX 1070 8 GB alınır mı?

AMD ve NVIDIA, grafik işlemcinin yani GPU nun üreticisi. ASUS, GIGABYTE gibi markalar da ekran kartının üreticisi. Ekran kartı ve GPU aynı şey değildir. Yani size RTX 3060 önerdiğimizde GPU' yu öneriyoruz. Burada Gigabyte, ASUS veya MSI almak sizin tercihiniz. Tasarımları, boyutları, soğutmaları, sıcaklık değerleri farklı. ASUS RTX 3060 dediğimizde markanın ekran kartını öneriyoruz.
Hee şimdi anladım hocam sağolasın

Oraları görmemiştir hocam ya. Hala güçlü bir kart ve benim gözümde nvidianın en iyi işi diyebilirim.
Harbi ya geçen nvidianın 150 bin tl lik ekran kartı gördüm çok tuhaf değil mi?

Arkadaşda şimdi msi nin gtx 1650 süper attı 2 bine alsam mantıklımı sizce son sorum kusura bakmayın 🙂

Son düzenleme:
Fark etmez hocam The Forest RDR2 falan ne varsa oynarim i7 işlemcim var anakartım var diğerlerini de halledeceğim umarım

Zaten internetten yazılım programlama dili öğrenme aşamasındayim çok oynamam diye düşünüyorum maksat zevkimide çıkarayım

Fark etmez hocam The Forest RDR2 falan ne varsa oynarim i7 işlemcim var anakartım var diğerlerini de halledeceğim umarım

Zaten internetten yazılım programlama dili öğrenme aşamasındayim çok oynamam diye düşünüyorum maksat zevkimide çıkarayım
1650 çok giriş seviyesi bir kart. 3000 liralara çıkarsanız en azından bi 1660 Ti, RTX 2060 bulabilirseniz daha iyi olur. Hatta RX 6600 atmıştı arkadaş.

Sisteminiz nedir tam olarak?

Eve geçince nesilini söylerim hocam ama kabaca asus anakart i7 işlemci yani şimdi ben 3500 tl ile felan ekran kartı alicam diceksin ki bütün paran bitcek kasa psu ram cart curt kaldı onlarıda başka zaman çalışıp alicam şuan idare ediyorum ddr2 bi kasayla simdide hem yazılım çalışayim hemde
Oyun oynayacağım bir ekran kartı arıyorum
Boş kasayıda BULDUM trendyolda 1k ya çözücem kısacası 3000 3500 e ne alayim sence
Ah çok karışık şu sistem toplama :/
2008 yılindan beri evde aynı bilgisayar olduğu için unutmuşum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı