Kardeşim 500 lira daha koyacaksan canınız ROG'unuzdan 5600 XT var. Git onu al.Kardeşim anlamıyor musun ben Gigabyte gibi markaları alıp da 6K ya da alabilirim ama ben onun yerine 500 daha koyarım daha kaliteli anakart alırım
Peki keyfiniz bilir, aynı paraya RTX 2060 alan kişi sizden daha yüksek FPS alırken ayrıca RTX, DLSS'i saymıyorum bile, siz sözde ROG'unuzla övünmeye devam edersiniz.Bakın bence ROG STRIX'in fiyatı pahalı olabilir ama kaliteli ben mesela dediğim gibi kalite düşkünüyüm mesela 8K ya toplayacağım 1660S'li sistemi şimdi bazıları gelecek diyecek pahalı gayette iyi o sistemde en kaliteli parçaları seçtim ve gidipte içine Zotac 2060 almayı tercih etmiyorum.
Nvidia terci edeceğim AMD kullanan tüm arkadaşlarım pişmanKardeşim 500 lira daha koyacaksan canınız ROG'unuzdan 5600 XT var. Git onu al.
Araştırmanızı yapın gelin. Patates markaymış, ben kendimi tutamıyorum arkadaşlar ağzımdan kötü laf çıkacak şimdiSenin parayı çöpe atmana gerek yok kendini at önce.
Adam kalite düşkünü sizin gibi 1 kuruşun hesabını yapmıyor sizene Allah'ım ya gidiyorlar patates patates markaları öneriyorlar ROG'a karşı.
Driver sorunları artık çok nadir oluyor. 5000 serisinde neredeyse hiç olmuyor.Nvidia terci edeceğim AMD kullanan tüm arkadaşlarım pişman
Araştırmanızı yapın gelin. Patates markaymış, ben kendimi tutamıyorum arkadaşlar ağzımdan kötü laf çıkacak şimdi, göz ardı edip kaçıyorum. Saçma sapan bir tartışma 7 sayfa olmuş.
Kalite anlayışınız saçma. Bu konudan çıkayım diye başka bir konuya baktım, 8000 liraya bir sistem atmış @RPM 2060 Super'li, onda kalitesiz bir parça görürseniz beni dürtün lütfen.
8000 liraya bu toplanılır, 1660 Super ROG değil.
Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Galax RTX2060 Super Gamer 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP76GP) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Galax RTX2060 Super Gamer 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP76GP) arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Niye kimse kimsenin fikrine saygı duymuyor anlamıyorumAraştırmanızı yapın gelin. Patates markaymış, ben kendimi tutamıyorum arkadaşlar ağzımdan kötü laf çıkacak şimdi, göz ardı edip kaçıyorum. Saçma sapan bir tartışma 7 sayfa olmuş.
Driver sorunları artık çok nadir oluyor. 5000 serisinde neredeyse hiç olmuyor.