Niye kimse kimsenin fikrine saygı duymuyor anlamıyorum.
Kart iyi dostum, serin çalışıyor? İsime bakıp yorum yapıyorsunuz hala, kendinizi küçük düşürüyorsunuz. 2060 Super gibi bir GPU için gayet iyi bir soğutmaya sahip.Evet Galax gibi devasa bir markanın ekran kartı var. Aman Allah'ım nasıl buldunuz bunu bir sır olmalı.
Bir daha gözükmezsiniz bu yazdığınızdan sonra forumda.Yaw kaliteden ödün verme sen. Onları kafana takma ileride 5 kuruş etmeyecek insanlar bunlar.
Alt tarafı bı ekran kartı yinede hakaret etmeyelim böyleYaw kaliteden ödün verme sen. Onları kafana takma ileride 5 kuruş etmeyecek insanlar bunlar.
Saydıkları markaların 1 tanesini kullanmayan insanlar sanki doğduğundan beri onu kullanıyormuş gibi konuşuyor.
Kararsızım bilemiyorm
Evet Galax gibi devasa bir markanın ekran kartı var. Aman Allah'ım nasıl buldunuz bunu bir sır olmalı.
Fikre saygısızlık yapıldığını nerden çıkarıyorsunuz Allah'ım sen bana sabır ver. Tamam sen al aR o Ci RiPaBLiK oF GeYMıRs demi GeYMıR markası aSuS 1500 eF pİ eS -1000 derece.Niye kimse kimsenin fikrine saygı duymuyor anlamıyorum
@RPM görmesin başımız yanar.Evet Galax gibi devasa bir markanın ekran kartı var. Aman Allah'ım nasıl buldunuz bunu bir sır olmalı.
Alt tarafı bir ekran kartı yine de hakaret etmeyelim böyle.
Kararsızım bilemiyorum.
Üslubunu düzelt yoksa buradan git. Kaliteli markaları insanlar öneriyor sen de gidip bunları kötülüyorsun. Bak orada çıkış butonu var. Saçma sapan mesajlar yazacaksanız buradan gidin yoksa da susun. ROG kalitesinden şaşmaymış da Zotac patatesmiş de. Hadi işine kardeşim. Git bir şeyler oku da gel.Yaw kaliteden ödün verme sen. Onları kafana takma ileride 5 kuruş etmeyecek insanlar bunlar.
Saydıkları markaların 1 tanesini kullanmayan insanlar sanki doğduğundan beri onu kullanıyormuş gibi konuşuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.