En fazla zaten.10-15 derece çok büyük fark.
Örneğin bu videoda PC Partner yani Zotac'la aynı firmaya bağlı bir marka INNO3D'nin ekran kartı Asus ROG ekran kartından 20 derece daha sıcak çalışmıyor. Arada 6-7 derece var.
En fazla zaten.10-15 derece çok büyük fark.
Çünkü bu arkadaş gibi ROG ve Gaming X dışında hiçbir şey bilmeyen kişiler kötü öneri yaparlar, taraflıdırlar. 1660 Super ile RTX 2060 arasında deli fark var, 1660 Super öneriyor.Siz niye hemen bu kadar hızlı alevleniyorsunuz burda tartışıyoruz?
Birisine laf söylerken yaştan niye bahsediyorsunuz ki? Cidden anlamsız. Arka plaka plastik değil ayrıca, o sadece bazı TUF modellerinde bulunuyor. Gaming X ile ROG sıcaklık farkına baktığınıza emin misiniz? 2080 Super gibi güçlü bir GPU dahi 55 derecede tutabiliyor.İnsanları fakir gibi görmekten vazgeçin, 15 yaşındasınız zaten. Giriş seviye bir sistemde ROG kullanmak aşırı saçma, bu 1660 Super modeli iyi bile değil. Gaming X daha iyi, sırf ROG diye iyi diyorsunuz gerçekten. 2 fanlı, plastikten oluşan kötü bir model. Hani görünüşe aldanıyorsunuz diyeceğim görünüşü bile kötü, sadece ROG gözü var.
KatılıyorumHer ne kadar eskiden denmiş dahi olsa ben Zotac markasına çok sıcak bakmıyorum. ROG fanboy falan değilim.Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ?
Merhaba, son zamanlarda artan sorunlu Sapphire ve Zotac kart vakalarından sonra böyle bir konu açma gereği duydum. Bu konuda sorunlu Sapphire/Zotac kartı olan kullanıcıların konularını bir araya getireceğim ve Sapphire ve Zotac'ın RMA oranları hakkında bilgi sunmayı amaçlayacağım. Konuyu daimi...www.technopat.net
nEEvet Rog'a Kötü bir model diyen cahil insanlardan. Cahil Tdk karşılığına bakınız.
Evet ROG'a kötü bir model diyen cahil insanlardan. Cahil TDK karşılığına bakınız.
Siz niye hemen bu kadar hızlı alevleniyorsunuz burada tartışıyoruz?
Bu cok eskide kalmış bi şey ya şuan bir sıkıntısı var mı ki?Her ne kadar eskiden denmiş dahi olsa ben Zotac markasına çok sıcak bakmıyorum. ROG fanboy falan değilim.Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ?
Merhaba, son zamanlarda artan sorunlu Sapphire ve Zotac kart vakalarından sonra böyle bir konu açma gereği duydum. Bu konuda sorunlu Sapphire/Zotac kartı olan kullanıcıların konularını bir araya getireceğim ve Sapphire ve Zotac'ın RMA oranları hakkında bilgi sunmayı amaçlayacağım. Konuyu daimi...www.technopat.net
Kendi parasını kazanmayıp ROG alamayan insana fakir diyor çünküBirisine laf söylerken yaştan niye bahsediyorsunuz ki? Cidden anlamsız. Arka plaka plastik değil ayrıca, o sadece bazı TUF modellerinde bulunuyor. Gaming X ile ROG sıcaklık farkına baktığınıza emin misiniz? 2080 Super gibi güçlü bir GPU dahi 55 derecede tutabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.