ASUS ROG STRIX 1660S nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10-15 derece çok büyük fark.
En fazla zaten.
Örneğin bu videoda PC Partner yani Zotac'la aynı firmaya bağlı bir marka INNO3D'nin ekran kartı Asus ROG ekran kartından 20 derece daha sıcak çalışmıyor. Arada 6-7 derece var.

İnsanları fakir gibi görmekten vazgeçin, 15 yaşındasınız zaten. Giriş seviye bir sistemde ROG kullanmak aşırı saçma, bu 1660 Super modeli iyi bile değil. Gaming X daha iyi, sırf ROG diye iyi diyorsunuz gerçekten. 2 fanlı, plastikten oluşan kötü bir model. Hani görünüşe aldanıyorsunuz diyeceğim görünüşü bile kötü, sadece ROG gözü var.
Birisine laf söylerken yaştan niye bahsediyorsunuz ki? Cidden anlamsız. Arka plaka plastik değil ayrıca, o sadece bazı TUF modellerinde bulunuyor. Gaming X ile ROG sıcaklık farkına baktığınıza emin misiniz? 2080 Super gibi güçlü bir GPU dahi 55 derecede tutabiliyor.

Her ne kadar eskiden denmiş dahi olsa ben Zotac markasına çok sıcak bakmıyorum. ROG fanboy falan değilim.
Katılıyorum

Evet Rog'a Kötü bir model diyen cahil insanlardan. Cahil Tdk karşılığına bakınız.
nE
ROG'a kötü dediğimizi nerden çıkardın?
Cahil mi desem yalancı mı desem iftira atıyor mu desem bilemiyorum.
Azcık daha konuşursan kara listeme giren ilk kişi ödülünü vericeğim sana.

Her ne kadar eskiden denmiş dahi olsa ben Zotac markasına çok sıcak bakmıyorum. ROG fanboy falan değilim.
Bu cok eskide kalmış bi şey ya şuan bir sıkıntısı var mı ki?

Birisine laf söylerken yaştan niye bahsediyorsunuz ki? Cidden anlamsız. Arka plaka plastik değil ayrıca, o sadece bazı TUF modellerinde bulunuyor. Gaming X ile ROG sıcaklık farkına baktığınıza emin misiniz? 2080 Super gibi güçlü bir GPU dahi 55 derecede tutabiliyor.
Kendi parasını kazanmayıp ROG alamayan insana fakir diyor çünkü :) Arka plakaya plastik demedim.

O 2080 Super ne kadar umurumuzda? 1660S'den bahsediyoruz burada.

Konu kapanmıştır. ROG almaya parası yetmeyen kişiler alamadığı için ROG'u kötülüyor.
ROG diğer markalara kıyasla üstün kalitelidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı