ASUS ROG STRIX 2060 Super FurMark sonuçları

kemald94

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kartı yeni aldım. Testi yaklaşık yarim saat civarı yaptım. Sıcaklık biraz fazla geldi, öndeki fanlar ses yapıyor diye kapattım. Onunla alakalı olduğunu düşünüyorum. Sizce sonuç nasıl?

A64038F6-AF25-4372-AB84-643B9DB82043.jpeg

F151AD82-40EA-4A55-980B-ADA57B276176.jpeg

D55CAB71-0F42-49B6-B5D2-96AF2BD77589.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde ROG serisinin az ısındığını duymuştum 70 dereceyi geçmediği söyleniyor. Ama dediğim gibi öndeki fanlarım çalışmıyor, kasada egzoz fanları var sadece.

Benim bildiğim ve gözlemlediğim bilgi şu şekilde. Biliyorsun aynı olan bir çok marka ve model var. Markaların aynı model içinde ayrı bir sürümleri var. Bu ekran kartların çalışma frekansları aynı olmayabiliyor. Bu değerler yükseldiği zaman sıcaklık değerleri biraz artabiliyor. Sizin rtx2060S sanırım "Gaming OC" versiyonu. Çalışma frekansları normal. Ayrıca 80 dereceye kadar sıcaklığa takılmayın. OC verilmedikten sonra benim bildiğim kadarı ile 80 derece olması zor. Sıcak havalarda olabiliyor ama...Yine de 70 ile 80 arasında performansı etkileyecek, ya da kartın kendisini olumsuz etkileyecek hiçbir sorun yoktur. Ben her zaman ekran kartı ve anakart seçimlerimde Gigabyte tercih ederim.

NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER Specs
Link'i düzelttim. Az önce yanlış link vermişim...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı