ASUS ROG STRIX 5700XT Isınma problemi

Videoda kullanılan kart RX580. RX580 daha az ısınır sizin kartınıza göre. Ama sıkıntı kasada, ön camı çıkarın.

Videoda kullanılan kart RX580. RX580 daha az ısınır sizin kartınıza göre. Ama sıkıntı kasada, ön camı çıkarın.
Söylediğiniz gibi yaptım işlemcim düzeldi teşekkür ederim yalnız ekran kartım hala aynı sıcaklıkta.
PUBG açtım hemen 100 dereceye çıktı tekrar ekran kartım daha 1 haftalık arızalı gelmiş olabilir mi sizce sürücü ayarlarını sildim tekrar yükledim hatta.
Ekran kartım bu o kadar ısınması imkansız.

O kartın 100 dereceye çıkması için çölde filan oynuyor olmanız lazım ?
Bence kart arızalı.

O kartın 100 dereceye çıkması için çölde filan oynuyor olmanız lazım ?
Bence kart arızalı.
Yarın vatan bilgisayara götüreceğim garantiye yardımlarınız için çok teşekkür ederim kasa sıcaklığı düzeldi sadece ekran kartı yanıyor

Büyük ihtimalle sıfır ürün yollarlar. Asus ürünleri kullanıyorum. Bazı ürünlerim arızalandı. Ya sıfır yollarlar, ya da para iadesi yaparlar. Ben bir defa para iadesi, diğerinde ise sıfır ürün teslim almıştım.

2 farklı Rog Strix 3 fanlı model deneme şansım oldu.Şu an RX480 kullanıyorum ve şöyle söyleyeyim.
Kartınızın yeni olmasından dolayı kartın kendisinde bir problem olabilir. Üretim sırasında birleştirme hatası yapmış olabilirler. Bazen yazılımsal bir hata ortaya çıkıyor ve Strix fanlar devreye girmeyebiliyor. Havasız ortamda bile hiç bir kart 100 dereceye çıkmaz zannımca. En iyisi talep edebiliyorsanız, direk değişim talep edin. Kartın içindeki çoğu bileşen ızgara kıvamındadır .

Öncelikle umarım sorunu halledersiniz ancak işlemcide artık gözüm kapalı güveneceğim amd nedendir bilinmez hala ekran kartı işinin yazılımsal boyutunu çözemedi ve bu kaçıncı fabrika çıkışlı arızası olan kart sayamadım yabancı forumlarda bile dolu. Sıkıntıyı kartı üreten asusa atalım desek nvidia modellerinde ürettiği kartlarda nispeten daha az sorun çıkıyor her markanın. AMD’nin şanssızlığı desek 15 yıldır ne şanssızlıkmış derler adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…