- Makaleler
- 7
Kasanın yan kapağı açık şekilde test yapmış olabilirler. Videoda belirtiyorlar mı bilmiyorum fakat bir göz gezdirdim, oyun testinden önce yan kapak açık.
bu video'dan esinlenerek aldım kasayı burada ısınmamışlar o kadar çözemedim valla ön kapağı açıp öyle deneyeceğim. Teşekkürler yardımlarınız için.
Söylediğiniz gibi yaptım işlemcim düzeldi teşekkür ederim yalnız ekran kartım hala aynı sıcaklıkta.Videoda kullanılan kart RX580. RX580 daha az ısınır sizin kartınıza göre. Ama sıkıntı kasada, ön camı çıkarın.
O kartın 100 dereceye çıkması için çölde filan oynuyor olmanız lazım ?Söylediğiniz gibi yaptım işlemcim düzeldi teşekkür ederim yalnız ekran kartım hala aynı sıcaklıkta.
PUBG açtım hemen 100 dereceye çıktı tekrar ekran kartım daha 1 haftalık arızalı gelmiş olabilir mi sizce sürücü ayarlarını sildim tekrar yükledim hatta.
Ekran kartım bu o kadar ısınması imkansız.ASUS RADEON ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS RADEON ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yarın vatan bilgisayara götüreceğim garantiye yardımlarınız için çok teşekkür ederim kasa sıcaklığı düzeldi sadece ekran kartı yanıyorO kartın 100 dereceye çıkması için çölde filan oynuyor olmanız lazım ?
Bence kart arızalı.
2 farklı Rog Strix 3 fanlı model deneme şansım oldu.Şu an RX480 kullanıyorum ve şöyle söyleyeyim.Söylediğiniz gibi yaptım işlemcim düzeldi teşekkür ederim yalnız ekran kartım hala aynı sıcaklıkta.
PUBG açtım hemen 100 dereceye çıktı tekrar ekran kartım daha 1 haftalık arızalı gelmiş olabilir mi sizce sürücü ayarlarını sildim tekrar yükledim hatta.
Ekran kartım bu o kadar ısınması imkansız.ASUS RADEON ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS RADEON ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.