Asus ROG STRİX B350 İade Edip Asus TUF B450 Alınır mı?

Bence gerek yok bu kadar uğraşa bilgisayarcıya git sisteminin yanında dur adam güncellesin.
yaptığım araştırmalar doğrultusunda 2000 ready yazması bios ile ilgili sorunu çözdükleri anlamına geliyor. Yine de sistemi çalıştırmadan tam olarak emin olamıcam o yüzden haftasonu topladıktan sonra tekrar kesin sonucu yazacagım.
not: anakartı 2 hafta önce aldım bu nedenle sorun olmayacağını ve bu sorunu çözdüklerini düşünmekteyim.

yaptığım araştırmalar doğrultusunda 2000 ready yazması bios ile ilgili sorunu çözdükleri anlamına geliyor. Yine de sistemi çalıştırmadan tam olarak emin olamıcam o yüzden haftasonu topladıktan sonra tekrar kesin sonucu yazacagım.
not: anakartı 2 hafta önce aldım bu nedenle sorun olmayacağını ve bu sorunu çözdüklerini düşünmekteyim.
Beklemedeyim hocam.

Aynı anakart bende de var yakın zamanda sistemi toplayacağım. 2. nesil işlemci ile direk çalışıp çalışmadığı konusunda bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Sistemi Asus ROG STRİX B350-F anakartın üzerine kurdum. Görüntü aldım "AMD RYZEN DESKTOP 2000 READY" yazısı olan anakartlarda güncelleme gerekmiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı