ASUS ROG STRIX B450-E ve B450F farkları nelerdir?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Aradaki farklar nelerdir? E modelimi alınmalı?

Ortak özellikleri 2 modeli seçmenin mantıklı olmaması 😉

B450-E alternatif:

B450-F alternatif:

Ortak özellikleri 2 modeli seçmenin mantıklı olmaması 😉

B450-E alternatif:

B450-F alternatif:
Anakartta Msi almak istemiyorum. Ses kalitesi olarak Asus tercihim. F modeline yöneleyim o zaman bilgi için teşekkürler🙂

Anakartta MSI almak istemiyorum. Ses kalitesi olarak ASUS tercihim. F modeline yöneleyim o zaman bilgi için teşekkürler🙂

B450'lerde MSI modelleri daha iyi ASUS'a nazaran. Ayrıca 1500TL gibi bir parayı da B450'lere vermek saçma olur bu kartlar zaten ekonomi üzerine kurulmuş o fiyatı verecekseniz X570 bakmanız daha mantıklı.
Fark olarak da e modelinde daha iyi VRM durumu mevcut.

Aradaki farklar nelerdir? E modelimi alınmalı?

Bende B450-E var yanında Intel'in 9260 Wi-Fi adaptörü ile anteni geliyor + Bluetooth desteği de mevcut.
Fakat B450-F'de Wi-Fi ve Bluetooth yok.

Daha açık hocam?🙂 Wifi derken ethernet girişi daha mı kaliteli veya daha mı yüksek hız alırım orayı anlamadım.
Normalde anakartlarda (istisnalar hariç) Wİ-Fİ ve Bluetooth olmaz. E-Gaming'de bunun adaptörünü veriyorlar ekstra olarak. Yani daha iyi ya da kötü değil, direk var ve yok.
Bluetooth 5.0 içeriyor bu arada ve XBOX kontrolcüsü ile muazzam çalışıyor.

Normalde anakartlarda (istisnalar hariç) Wİ-Fİ ve Bluetooth olmaz. E-Gaming'de bunun adaptörünü veriyorlar ekstra olarak. Yani daha iyi ya da kötü değil, direk var ve yok.
Bluetooth 5.0 içeriyor bu arada ve XBOX kontrolcüsü ile muazzam çalışıyor.
Peki wifi özelliğinin bana ekstrası ne oluyor? 500 tl fazla vermeye değer mi? F serisini mi alayım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı