Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 14 Şubat 2022 #31 Gerek yok. İkisi de aynı zaten.
Mehmet Çağrı Çetinkaya Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 153 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #32 Lawien dedi: Gerek yok. İkisi de aynı zaten. Genişletmek için tıkla... Ozaman tek bir işimiz kaldı bios update , onuda şimdi boş bir flash diske atıp kendim yapacağım sonucu sizinle paylaşırım. Lawien dedi: Gerek yok. İkisi de aynı zaten. Genişletmek için tıkla... AMD'nin sitesiyle ASUS'un sitesindeki chipset driverleri farklı imiş .Herhangi bir sorun teşkil edermi yoksa amdninkini kaldırıp asusun orjinal sitesindenmi yüklüyeyim hangisi mantıklı olur? Son düzenleme: 14 Şubat 2022
Lawien dedi: Gerek yok. İkisi de aynı zaten. Genişletmek için tıkla... Ozaman tek bir işimiz kaldı bios update , onuda şimdi boş bir flash diske atıp kendim yapacağım sonucu sizinle paylaşırım. Lawien dedi: Gerek yok. İkisi de aynı zaten. Genişletmek için tıkla... AMD'nin sitesiyle ASUS'un sitesindeki chipset driverleri farklı imiş .Herhangi bir sorun teşkil edermi yoksa amdninkini kaldırıp asusun orjinal sitesindenmi yüklüyeyim hangisi mantıklı olur?
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 14 Şubat 2022 #33 ASUS'un sitesinden indirip kurun o halde. Yüklediğiniz sürücüyü kaldırmak istersenizde Denetim masası>program kaldır da AMD chipseti kaldırın öyle kurun.
ASUS'un sitesinden indirip kurun o halde. Yüklediğiniz sürücüyü kaldırmak istersenizde Denetim masası>program kaldır da AMD chipseti kaldırın öyle kurun.
Mehmet Çağrı Çetinkaya Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 153 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #34 Lawien dedi: ASUS'un sitesinden indirip kurun o halde. Yüklediğiniz sürücüyü kaldırmak istersenizde Denetim masası>program kaldır da AMD chipseti kaldırın öyle kurun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Lawien dedi: ASUS'un sitesinden indirip kurun o halde. Yüklediğiniz sürücüyü kaldırmak istersenizde Denetim masası>program kaldır da AMD chipseti kaldırın öyle kurun. Genişletmek için tıkla... Chipset harici diğer yazılımlarıda yüklememe gerek varmıdır.Ses , vga ,LAN gibi uygulamalar mevcut indirmeme gerek varmıdır Aygıt yöneticisinde herhangi bir ünlem işareti bulunmuyor.
Lawien dedi: ASUS'un sitesinden indirip kurun o halde. Yüklediğiniz sürücüyü kaldırmak istersenizde Denetim masası>program kaldır da AMD chipseti kaldırın öyle kurun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Lawien dedi: ASUS'un sitesinden indirip kurun o halde. Yüklediğiniz sürücüyü kaldırmak istersenizde Denetim masası>program kaldır da AMD chipseti kaldırın öyle kurun. Genişletmek için tıkla... Chipset harici diğer yazılımlarıda yüklememe gerek varmıdır.Ses , vga ,LAN gibi uygulamalar mevcut indirmeme gerek varmıdır Aygıt yöneticisinde herhangi bir ünlem işareti bulunmuyor.
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 14 Şubat 2022 #35 Audio sürücüsünüde indirebilirsin Realtek programını güncelliyor bayada güzel oluyor.
Mehmet Çağrı Çetinkaya Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 153 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #36 Lawien dedi: Audio sürücüsünüde indirebilirsin Realtek programını güncelliyor bayada güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkür ederim. Lawien dedi: Audio sürücüsünüde indirebilirsin Realtek programını güncelliyor bayada güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... Audio sürücüsünü indirdim bunlardan hangisi ile kurulum yapılıyor 3-4 tane setup dosyası varda. Dosya Ekleri resim_2022-02-14_100021.png 149,9 KB · Görüntüleme: 23
Lawien dedi: Audio sürücüsünüde indirebilirsin Realtek programını güncelliyor bayada güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkür ederim. Lawien dedi: Audio sürücüsünüde indirebilirsin Realtek programını güncelliyor bayada güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... Audio sürücüsünü indirdim bunlardan hangisi ile kurulum yapılıyor 3-4 tane setup dosyası varda.