ASUS ROG STRIX B550-F GAMING vs MSI MPG B550 GAMING Edge Wi-Fi

Wi-Fi desteği yok diye o modeli elemiştim.

Wi-Fi desteği çok bir şeyine yaramaz Ethernet kablosu var zaten kulalnılması gereken en önemli şey bence bu özellikden vazgeçilip Tomahawk alınabilir çok daha iyi bir anakart ama almassan Tomahawk üstdeki anakartlardan hangisi daha iyi bilmiyorum.

İkisi de iki markanin en iyi B550 lerinden. Ozellik olarak aynilar cok bir farklari yok bana sorsaniz ben ROG STRIX B550-F alirdim daha iyi diye bir şey yok.

Kasayı bazen söküp köye götürme durumum olabilir. Köyde kablo yok maalesef telefon internetinden Wi-Fi kullanırım diye düşünüyorum.

Nereden cok daha iyi bir anakart kanisina variyorsunuz? Tomahawk Gaming Edge'den daha iyi bir sogutmaya sahip. Tomahawk ile ROG arasindan ben ROG'u secerim.

B550-F daha Premium özelliklere sahip ama onun dışında VRM kaliteleri falan MSI olan ufak bir tık önde onu da fark etmezsiniz bile.

Nereden cok daha iyi bir anakart kanisina variyorsunuz? Tomahawk Gaming Edge'den daha iyi bir sogutmaya sahip. Tomahawk ile ROG arasindan ben ROG'u secerim.

MSI'ın daha iyi fanboy falanda değilim biraz bakıp ayrıntıya girersen görürsün zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…