ASUS ROG STRIX B550-F GAMING vs MSI MPG B550 GAMING Edge Wi-Fi

RGB RAM'e param yetmedi desem :D.Ekran kartı modelini henüz belirlemedim. RM850 Tavsiyesi için teşekkürler.
"Ekran kartının modeli fark etmez, ekosistem yapmam, her RGB ışığı da bir yerden kontrol etmek benim için önemli değil." diyorsan MPG B550 GAMING EDGE WIFI seç, çünkü daha mantıklı bir seçenek ROG STRIX B550-F GAMING'e göre.

Bu arada kasa olarak bunu öneririm. İçindeki PSU'yu 750 TL'ye rahat satarsınzı.
Bir ay öncemi geliyordu? Bilmiyordum bak teşekkür ederim.

Yoo hocam hep kasım'da geliyor diye biliyorum ben.

"Ekran kartının modeli fark etmez, ekosistem yapmam, her RGB ışığı da bir yerden kontrol etmek benim için önemli değil." Diyorsan MPG B550 GAMING Edge Wi-Fi seç, çünkü daha mantıklı bir seçenek ROG STRIX B550-F GAMING'e göre.

Aynen öyle. RGB pek umrumda değil sistem güzel olsun yeterli benim için :D.
Bu arada kasa olarak bunu öneririm. İçindeki PSU'yu 750 TL'ye rahat satarsınzı.

Yoo hocam hep kasım'da geliyor diye biliyorum ben.

Kasayı satın aldım artık değiştiremem maalesef.

Gaming Edge daha kaliteli soğutmaya sahip hardware unboxed un B550 anakartlarla alakalı videosunu izlersen göreceksin.

Hocam atmış zaten.

O videoyu izledim karistirdim kusuruma bakmayin. Arkadas MSI fanboyu degilim diyor arastir falan diyor ama kendisi arastirmamis. Gaming Edge ve B550-F zaten iki markanin en kaliteli B550 lerinden diye yazdim. Ben olsam B550-F alirdim.

O videoyu izledim karistirdim kusuruma bakmayin. Arkadas MSI fanboyu degilim diyor arastir falan diyor ama kendisi arastirmamis. Gaming Edge ve B550-F zaten iki markanin en kaliteli B550 lerinden diye yazdim. Ben olsam B550-F alirdim.

100 TL daha pahalı hocam bence çok da gerekli değil. Ama ekran kartını ASUS aldıysan 100 TL fazla verip anakartı da ROG alabilirsin.

İkisinin arasında fark yok fark diyenler fazla araştırmamışlar iki anakartın fazları, VRAM'ları aynı tek fark Edge'de Wi-Fi var tomahawkta yok Tomahawk'ın tek farkı çift ethernet girişi her iki anakartında kendilerine göre internet kısmında farkları var öbür taraftan bakarsan aynı güçler bende Edge Wi-Fi kullandım. Şu an Gaming Plus kullanıyorum memnunum. İki anakart arasından beğendiğini alabilirsin ikiside üzmez seni.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı