ASUS ROG STRIX B850-F alınır mı?

Stealth_tv

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
r5:7800x3d Asus Prime b650m-k RTX4070SUPER GSKİLL FLARE X5 32 GB RAM 1TBM2 SSD 500GB SATA SSD 1TB HDD
XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold
Arkadaşlar, PC anakartını güncelleyeceğim. MSI X870 Tomahawk ile bunun arasında kaldım. Bu anakartı önerir misiniz?

Arkadaşlar, PC anakartını güncelleyeceğim. MSI X870 Tomahawk ile bunun arasında kaldım. Bu anakartı önerir misiniz?

Msı X870 Tomahawk ile sistem kurmuştum, anakart yüzünden değişik sorunlar yaşadım ve bana nerden baksan 8-10 bine mal oldu. Biosundan tut da işlemci ve RAM'i sürme voltajına kadar sorunluydu. Haraç mezat sattım (tabi ki bu sorunları inkar eden servis raporuyla birlikte ilana koyup yine de bu sorunlar olabilir diye belirterek). Sonra bahsettiğiniz Asus anakartı aldım. Şiddetle Asus'u alın derim. İşlemciyi daha serin ve stabil çalıştırıyor. Ram de keza öyle.

MSI X870 Tomahawk ile sistem kurmuştum, anakart yüzünden değişik sorunlar yaşadım ve bana nereden baksan 8-10 bine mal oldu. BIOS'undan tut da işlemci ve RAM'i sürme voltajına kadar sorunluydu. Haraç mezat sattım (tabii ki bu sorunları inkar eden servis raporuyla birlikte ilana koyup yine de bu sorunlar olabilir diye belirterek). Sonra bahsettiğiniz ASUS anakartı aldım. Şiddetle ASUS'u alın derim. İşlemciyi daha serin ve stabil çalıştırıyor. RAM de keza öyle.

Bu Tomahawk ile çoğu kişi sorun yaşamış hocam gördüğüm kadarıyla ASUS'u alayım o zaman bana yeterli oldu teşekkürler.

MSI X870 Tomahawk ile sistem kurmuştum, anakart yüzünden değişik sorunlar yaşadım ve bana nereden baksan 8-10 bine mal oldu. BIOS'undan tut da işlemci ve RAM'i sürme voltajına kadar sorunluydu. Haraç mezat sattım (tabii ki bu sorunları inkar eden servis raporuyla birlikte ilana koyup yine de bu sorunlar olabilir diye belirterek). Sonra bahsettiğiniz ASUS anakartı aldım. Şiddetle ASUS'u alın derim. İşlemciyi daha serin ve stabil çalıştırıyor. RAM de keza öyle.

Hocam ASUS B850-F G.Skill flare X5 5600MHz RAM'imle sorun yaşatır mı?

Son düzenleme:
Bu Tomahawk ile çoğu kişi sorun yaşamış hocam gördüğüm kadarıyla ASUS'u alayım o zaman bana yeterli oldu teşekkürler.

Hocam ASUS B850-F G.Skill flare X5 5600MHz RAM'imle sorun yaşatır mı?

Emin olamam. En garanti yol anakart uyum listesine bakmak ama kullandığım RAM anakart uyum listesinde olmadığı halde sorunsuz çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı