3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Mayıs 2022 #1 Merhaba. Klavye çıt kırıldım yapar mı? Bu klavye kaliteli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2022
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 25 Mayıs 2022 #2 Hayır, malzeme kalitesi dandik.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Mayıs 2022 #3 hadwiger dedi: Hayır, malzeme kalitesi dandik. Genişletmek için tıkla... Switch'i nasıldır. ASUS sonuçta kalitelidir. hadwiger dedi: Hayır, malzeme kalitesi dandik. Genişletmek için tıkla... Hocam dandik diyorsunuzda ASUS bu kaliteli değil mi Switch'leri vesaire ben dandikmi ürün aldım bayağı korkmaya başladım @hadwiger Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2022
hadwiger dedi: Hayır, malzeme kalitesi dandik. Genişletmek için tıkla... Switch'i nasıldır. ASUS sonuçta kalitelidir. hadwiger dedi: Hayır, malzeme kalitesi dandik. Genişletmek için tıkla... Hocam dandik diyorsunuzda ASUS bu kaliteli değil mi Switch'leri vesaire ben dandikmi ürün aldım bayağı korkmaya başladım @hadwiger
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 25 Mayıs 2022 #4 Silinen üye dedi: Switch'i nasıldır. ASUS sonuçta kalitelidir. Hocam dandik diyorsunuzda ASUS bu kaliteli değil mi Switch'leri vesaire ben dandikmi ürün aldım bayağı korkmaya başladım @hadwiger Genişletmek için tıkla... Switchlerinde bir problem yok ama kasası tamamen plastik. O fiyattaki bir ürünün malzemesini daha kaliteli olması gerekirdi.
Silinen üye dedi: Switch'i nasıldır. ASUS sonuçta kalitelidir. Hocam dandik diyorsunuzda ASUS bu kaliteli değil mi Switch'leri vesaire ben dandikmi ürün aldım bayağı korkmaya başladım @hadwiger Genişletmek için tıkla... Switchlerinde bir problem yok ama kasası tamamen plastik. O fiyattaki bir ürünün malzemesini daha kaliteli olması gerekirdi.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Mayıs 2022 #5 hadwiger dedi: Switch'lerinde bir problem yok ama kasası tamamen plastik. O fiyattaki bir ürünün malzemesini daha kaliteli olması gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Klavye gacırdamadı oluyor diyordum mekanik olmayan tuşları kalitesiz diyorsunuz yani. hadwiger dedi: Switch'lerinde bir problem yok ama kasası tamamen plastik. O fiyattaki bir ürünün malzemesini daha kaliteli olması gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Klavyenin herhangi birboş bir yerine bastirdigimdada gacırdaması plastikten kaynaklı ama mekanik tuşlarda bastırdığımda bu ses neden olmuyor. hadwiger dedi: Switch'lerinde bir problem yok ama kasası tamamen plastik. O fiyattaki bir ürünün malzemesini daha kaliteli olması gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Mekanik tuşları kaliteli değil mi?
hadwiger dedi: Switch'lerinde bir problem yok ama kasası tamamen plastik. O fiyattaki bir ürünün malzemesini daha kaliteli olması gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Klavye gacırdamadı oluyor diyordum mekanik olmayan tuşları kalitesiz diyorsunuz yani. hadwiger dedi: Switch'lerinde bir problem yok ama kasası tamamen plastik. O fiyattaki bir ürünün malzemesini daha kaliteli olması gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Klavyenin herhangi birboş bir yerine bastirdigimdada gacırdaması plastikten kaynaklı ama mekanik tuşlarda bastırdığımda bu ses neden olmuyor. hadwiger dedi: Switch'lerinde bir problem yok ama kasası tamamen plastik. O fiyattaki bir ürünün malzemesini daha kaliteli olması gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Mekanik tuşları kaliteli değil mi?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 25 Mayıs 2022 #6 Silinen üye dedi: Klavye gacırdamadı oluyor diyordum mekanik olmayan tuşları kalitesiz diyorsunuz yani. Klavyenin herhangi birboş bir yerine bastirdigimdada gacırdaması plastikten kaynaklı ama mekanik tuşlarda bastırdığımda bu ses neden olmuyor. Mekanik tuşları kaliteli değil mi? Genişletmek için tıkla... Mekanik tuşlarda bir sıkıntı yok, dediğim gibi tek sıkıntı malzemesi.
Silinen üye dedi: Klavye gacırdamadı oluyor diyordum mekanik olmayan tuşları kalitesiz diyorsunuz yani. Klavyenin herhangi birboş bir yerine bastirdigimdada gacırdaması plastikten kaynaklı ama mekanik tuşlarda bastırdığımda bu ses neden olmuyor. Mekanik tuşları kaliteli değil mi? Genişletmek için tıkla... Mekanik tuşlarda bir sıkıntı yok, dediğim gibi tek sıkıntı malzemesi.
Haggis Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 953 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Mayıs 2022 #7 Tkl istiyorsanız hyperx alloy origins core alabilirsiniz.Bende var soruları alabilirim.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Mayıs 2022 #8 hadwiger dedi: Mekanik tuşlarda bir sıkıntı yok, dediğim gibi tek sıkıntı malzemesi. Genişletmek için tıkla... Plastik olduğu için mekanik olmayan plastik tuşlarda plastik olan boşyerlerine bastırınca gacırtı yapması normal demiştiniz galba bununla alakalı. Haggis dedi: TKL istiyorsanız HyperX alloy Origins Core alabilirsiniz. Bende var soruları alabilirim. Genişletmek için tıkla... Amacım klavye almak değil. @hadwiger Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2022
hadwiger dedi: Mekanik tuşlarda bir sıkıntı yok, dediğim gibi tek sıkıntı malzemesi. Genişletmek için tıkla... Plastik olduğu için mekanik olmayan plastik tuşlarda plastik olan boşyerlerine bastırınca gacırtı yapması normal demiştiniz galba bununla alakalı. Haggis dedi: TKL istiyorsanız HyperX alloy Origins Core alabilirsiniz. Bende var soruları alabilirim. Genişletmek için tıkla... Amacım klavye almak değil. @hadwiger
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 26 Mayıs 2022 #9 Silinen üye dedi: Plastik olduğu için mekanik olmayan plastik tuşlarda plastik olan boş yerlerine bastırınca gacırtı yapması normal demiştiniz galiba bununla alakalı. Genişletmek için tıkla... Evet.
Silinen üye dedi: Plastik olduğu için mekanik olmayan plastik tuşlarda plastik olan boş yerlerine bastırınca gacırtı yapması normal demiştiniz galiba bununla alakalı. Genişletmek için tıkla... Evet.