ASUS ROG STRIX Fusion 300 vs JBL Quantum 400

Bütçe
1000

emresudo

Hectopat
Merhaba,

JBL Charge 2+ (Hoparlor)
JBL 500BT (kulak üstü)
Gamepower Mihawk 7.1(Allah dusmanimin basima vermesin boyle kulakligi- iade de edemedim hijyen sorunu yuzunden)

Daha once tecrube ettigim iki begendigim urunler JBL markasina ait.
Gamepower ve JBL 500BT 350TL bandinda kulaklikar, JBL 500BT ses netligi, bass ve tiz dengesinde, Mihawk'i mezara gomer.

ASUS Fusion 300 modelini daha once kullanmadim, gonlumden ikisini de test etmis birisini bulup yorum almak geciyor,
Lakin diger herkesin yorumunun da basimin ustunde yeri vardir.

Kulaklık ile neler yapacagim;
- Oyun oynayacagim (Gamepower Mihawk modelinde, oyunlardaki silah ve araba sesleri bile degismisti, o kadar kotuydu)
- Muzik dinleyecegim (Muzik dinlerken cok hassasimdir, seslerin dogru ve tutarli olmasina aşırı onem veriyorum. JBL Bu yuzden agir basiyor.)
- Film/dizi izleyecegim

Gun icinde uzun sureli kullanim saglayacagim, agirlik veya denge gibi konularda iki kulakliga da guveniyorum.
JBL Suni deri oldugu için uzun kullanimda biraz daha fazla terleme yapiyor olabilir.

Teşekkürler.

Müzik fazla dinliyorsanız Blackshark V2 öneririm. Ses kalitesi gerçekten iyi nötr dengeli sese sahip. Müzik için hoşunuza gidecektir diğer kulaklıkları denemedim ondan bilmiyorum ancak müzik dinleyecekseniz diye buna da bakın derim fakat iade kabul eden yerden almaya çalışın hoşunuza gitmezse gönderirsiniz.

Müzik fazla dinliyorsanız Blackshark V2 öneririm. Ses kalitesi gerçekten iyi nötr dengeli sese sahip. Müzik için hoşunuza gidecektir diğer kulaklıkları denemedim ondan bilmiyorum ancak müzik dinleyecekseniz diye buna da bakın derim fakat iade kabul eden yerden almaya çalışın hoşunuza gitmezse gönderirsiniz.

Muzik konusunda kendini kanitlamamis bir marka olan Razer markasindan alisveris yapmak bana mantikli gelmiyor. JBL mi Asus Rog mi diye diye dusunurken, Razeri bu kiyasa dahil etmek istemiyorum. Iade alan yer bulmak cok zor, sonuca 1 kere bile kullansam hijyen sorunu diye iade kabul etmiyorlar. Tecrubenizi aktardiginiz icin tesekkur ederim.

Muzik konusunda kendini kanitlamamis bir marka olan Razer markasindan alisveris yapmak bana mantikli gelmiyor. JBL mi Asus Rog mi diye diye dusunurken, Razeri bu kiyasa dahil etmek istemiyorum. Iade alan yer bulmak cok zor, sonuca 1 kere bile kullansam hijyen sorunu diye iade kabul etmiyorlar. Tecrubenizi aktardiginiz icin tesekkur ederim.
Razer Kraken serisinde müzik kalitesini çoğu kişi beğeniyordu. Zaten Razer genel olarak müzik kulaklığı üretmedi Asus gibi. İkisi arasından JBL derim her ne kadar ben de ona pek güvenmesem de.

Benim önerim de @Msevket44 hocam gibi Blackshark V2 USB yönündedir. Eğer müzik performansına önem verip mikrofonu çok umursamıyorsanız MH752 modeli var fakat crosstalk sorunu bulunmakta. Fakat tekrarlıyorum oyun ve müzik olarak birlikte değerlendirdiğimde Blackshark V2 USB öneririm. JBL müzik sektöründe iyiyken oyunda pek değil, ayrıca eğer müziğe bu kadar önem veriyorsanız müzik kulaklığı da bakabilirsiniz fakat oyunlarda bir şey beklemeyin. Bu arada Msevket44 hocam önceki konularda bana önerdiğiniz Blackshark V2 modelini aldım, oldukça memnunum. Tekrardan teşekkürler.

Benim önerim de @Msevket44 hocam gibi Blackshark V2 USB yönündedir. Eğer müzik performansına önem verip mikrofonu çok umursamıyorsanız MH752 modeli var fakat crosstalk sorunu bulunmakta. Fakat tekrarlıyorum oyun ve müzik olarak birlikte değerlendirdiğimde Blackshark V2 USB öneririm. JBL müzik sektöründe iyiyken oyunda pek değil, ayrıca eğer müziğe bu kadar önem veriyorsanız müzik kulaklığı da bakabilirsiniz fakat oyunlarda bir şey beklemeyin. Bu arada Msevket44 hocam önceki konularda bana önerdiğiniz Blackshark V2 modelini aldım, oldukça memnunum. Tekrardan teşekkürler.
Merhaba,
Yorumun icin tesekkurler,
JBL hangi modeli oyunlarda denediniz ve yetersiz olarak goruyorsunuz?

Merhaba,
Yorumun icin tesekkurler,
JBL hangi modeli oyunlarda denediniz ve yetersiz olarak goruyorsunuz?
Arkadaşım JBL Quantum 400 kullanıyordu zamanında. Yaklaşık 1 hafta deneme fırsatım oldu ve müzikte iyiyken oyunda pek tatmin etmedi beni.
@Msevket44 hocam ne kadar süre önce almıştınız Blackshark V2 modelini?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı