ASUS ROG STRIX GO 2.4 vs JBL Quantum 350

squx123

Decapat
Daha fazla  
Selam iyi sosyaller. Ben ASUS kulaklığı İtopya'dan sipariş verdim henüz ulaşmadı bana. Benden önce aynısını arkadaşım almıştı ve ses seviyesinden çok memnun kalmadı. Bugün Teknosa'da gezerken aynı fiyata JBL'in bu modelini gördüm ve kafam karıştı. JBL'in kulaklık için çok başarılı bir marka olması ve arkadaşımın diğer modelden çok da memnun olmamasından ötürü size danışmak istedim. Kullanmış olan var ise yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Selam iyi sosyaller. Ben ASUS kulaklığı İtopya'dan sipariş verdim henüz ulaşmadı bana. Benden önce aynısını arkadaşım almıştı ve ses seviyesinden çok memnun kalmadı. Bugün Teknosa'da gezerken aynı fiyata JBL'in bu modelini gördüm ve kafam karıştı. JBL'in kulaklık için çok başarılı bir marka olması ve arkadaşımın diğer modelden çok da memnun olmamasından ötürü size danışmak istedim. Kullanmış olan var ise yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

İkisi de değil.

Bu indirim ne kadar sürer. İptal etsem siparişi ücret iadesi yatmasını beklemem gerekecek çünkü.

Kesin bir şey söyleyemem, fakat Amazon'u arayıp durumu anlatıp rica ederseniz söz gibi bir sistemleri var fiyat yükselince alıyorsunuz eski fiyattan, fazlasi iade ediliyor. Tabii herkese yapmıyorlar temsilcinin keyfine bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı