ASUS ROG STRIX G15 2022 alınır mı?

Bütçe
En fazla 30.000 TL

PeterParker7

Decapat
Daha fazla  
Oyun oynayabileceğim ve render alabileceğim bir bilgisayar arıyorum. Bütçem en fazla 30.000 TL.

Ryzen 7 6800H işlemci, 16 GB RAM, GeForce RTX 3050 ekran kartı, 512 GB SSD.

Bu özellikler işimi görür mü?
ASUS ROG STRIX G15'in kronik bir sorunu var mı?
Bu fiyata daha iyi bir alternatif var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynayabileceğim ve render alabileceğim bir bilgisayar arıyorum. Bütçem en fazla 30.000 TL.

Ryzen 7 6800H işlemci, 16 GB RAM, GeForce RTX 3050 ekran kartı, 512 GB SSD.

Bu özellikler işimi görür mü?
ASUS ROG STRIX G15'in kronik bir sorunu var mı?
Bu fiyata daha iyi bir alternatif var mı?
30.000TL'YE 3050 ekran kartlı alınmaz

Şimdi oynatsa bile vram yetmeyecek ilerde size

Hp victusun geçen 20k tlye 5600h vs 3060'lı laptopu vardı. Victus modelleri tam f/p bakabilirsiniz. Onun dışında techmind bilişim yurtdışı asus laptoplarını epey ucuza getiriyor sitelerine bakabilirsiniz.

8g ram eklersiniz. Garanti dışı kalmıyorsa bunu öğrendikten sonra kendiniz yaparsınız. paranızda cebinize kalır

Bi tanede alttan fan alırsınız soğutmaya katkı sağlar

He ama render alacağım demişsiniz. Render için ne laptop vardır bilmiyorum. Ben oyun için dedim

Bu bütçe içinde, rander için çok daha iyi laptoplar mevcut. 12700H ve 140W 3060 mevcut;

Veya buna bakabilirsin;

Bu bütçe içinde, rander için çok daha iyi laptoplar mevcut. 12700H ve 140W 3060 mevcut;

Veya buna bakabilirsin;

Acer Nitro 5 şuan daha mantıklı geldi. Daha iyi özellikler daha uygun fiyata. Nitro 5, malzeme kalitesi olarak nasıl bir bilginiz var mı? 4 yıl mimarlığı çıkartır mı?

Hp victusun geçen 20k tlye 5600h vs 3060'lı laptopu vardı. Victus modelleri tam f/p bakabilirsiniz. Onun dışında techmind bilişim yurtdışı asus laptoplarını epey ucuza getiriyor sitelerine bakabilirsiniz.

8g ram eklersiniz. Garanti dışı kalmıyorsa bunu öğrendikten sonra kendiniz yaparsınız. paranızda cebinize kalır

Bi tanede alttan fan alırsınız soğutmaya katkı sağlar

He ama render alacağım demişsiniz. Render için ne laptop vardır bilmiyorum. Ben oyun için dedim
Render için işlemci ön plandaymış bu yüzden HP Victus'a göre Rog strix G15 daha mantıklı gibi. Şuan Yeni nesil Acer Nitro 5'lere bakıyorum. Acer Nitro 5 hakkında bir bilginiz var mı?

Türk markalarından uzak durun deniyordu. Özellikleri bakımından fiyatı uygun ama malzeme kalitesi düşükse 1-2 yıl sonra sorun yaratır diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Acer Nitro 5 şu an daha mantıklı geldi. Daha iyi özellikler daha uygun fiyata. Nitro 5, malzeme kalitesi olarak nasıl bir bilginiz var mı? 4 yıl mimarlığı çıkartır mı?

Render için işlemci ön plandaymış bu yüzden HP Victus'a göre ROG STRIX G15 daha mantıklı gibi. Şu an Yeni nesil Acer Nitro 5'lere bakıyorum. Acer Nitro 5 hakkında bir bilginiz var mı?

Türk markalarından uzak durun deniyordu. Özellikleri bakımından fiyatı uygun ama malzeme kalitesi düşükse 1-2 yıl sonra sorun yaratır diye korkuyorum.

Kalitesi düşük değil, kötü bir model de değil. Clevo kasalı modelleri kötü Monster'ın bu model Tongfang kasa.

Acer Nitro 5 şu an daha mantıklı geldi. Daha iyi özellikler daha uygun fiyata. Nitro 5, malzeme kalitesi olarak nasıl bir bilginiz var mı? 4 yıl mimarlığı çıkartır mı?

Teknoloji şans işi biraz. Çıkarabilir kullanımınıza göre. Kasa kalitesi olarak fena sayılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı