Ürünüm bu tek slot 16 GB RAM'i var bunu 32 yapmak istiyorum fakat hangi RAM uyumlu olur tam bilmiyorum. Önerebileceğiniz DDR5 16 GB RAM var mı bu laptopla birebir uyumlu olacak.
Ürünüm bu tek slot 16 GB RAM'i var bunu 32 yapmak istiyorum fakat hangi RAM uyumlu olur tam bilmiyorum. Önerebileceğiniz DDR5 16 GB RAM var mı bu laptopla birebir uyumlu olacak.
Asus ROG Strix G15 2022 G513RM Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
bilendenal.com
DDR5 sıkıntılı Crucial Kingston hepsi uyuyor ama çalışmama ihtimalide yüksek iade etme imkanı tanıyan sitelerden alın.
Asus ROG Strix G15 2022 G513RM Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
bilendenal.com
DDR5 sıkıntılı Crucial Kingston hepsi uyuyor ama çalışmama ihtimalide yüksek iade etme imkanı tanıyan sitelerden alın.
Yeni olduğundan sıkıntı çıkarıyor tam oturmayan bir teknoloji. Mesela Ryzen masaüstülerinde 4 adet taktınmı 3600 MHz'den yukarı çalışamıyor henüz. Satın almadan önce satıcılara sorun çalışmazsa iade alıyormusunuz diye.
3 4 tane daha kullanıcıda aynı şekilde bu RAM'i takti ve herhangi bir sorun yaşanmadı, Dual çalışabiliyor. Samsung RAM çıkıyor zaten bunlarda ve Samsung'un DDR5leri daha doğru düzgün ülkeye gelmedi, ama dediği gibi guvenilir yerden alıp garantiye de alabilirsin istersen işi. Bilendenal guvenilirdir. Ekstradan zaten Crucial'i satan GarajOnline, yani GameGaraj'in kendisi. Amazondanda satiyor, direkt oradanda alabilirsin.