Mematitechno Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 622 18 Ocak 2023 #11 Görüntüyü Ryzen işlemci üzerinden alıyorsun o yüzden hafif oyunlarda böyle oluyor laptopunda varsa MUX Switch aç.
Görüntüyü Ryzen işlemci üzerinden alıyorsun o yüzden hafif oyunlarda böyle oluyor laptopunda varsa MUX Switch aç.
Migi Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 32 19 Ocak 2023 #12 Mematitechno dedi: Görüntüyü Ryzen işlemci üzerinden alıyorsun o yüzden hafif oyunlarda böyle oluyor laptopunda varsa MUX Switch aç. Genişletmek için tıkla... Hayır ekran kartını kullanıyorum Armoury Crate'de Ultimate moddda.
Mematitechno dedi: Görüntüyü Ryzen işlemci üzerinden alıyorsun o yüzden hafif oyunlarda böyle oluyor laptopunda varsa MUX Switch aç. Genişletmek için tıkla... Hayır ekran kartını kullanıyorum Armoury Crate'de Ultimate moddda.
Mematitechno Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 622 25 Ocak 2023 #13 Migi dedi: Hayır ekran kartını kullanıyorum Armoury Crate'de Ultimate moddda. Genişletmek için tıkla... Kanka bende MUX Switch yok, FPS 200'lerde başlıyor TF'lerde 70-80'e kadar düşüyor, diğer oyunlardaki değerlerin normalse sıkıntı yoktur laptopunda.
Migi dedi: Hayır ekran kartını kullanıyorum Armoury Crate'de Ultimate moddda. Genişletmek için tıkla... Kanka bende MUX Switch yok, FPS 200'lerde başlıyor TF'lerde 70-80'e kadar düşüyor, diğer oyunlardaki değerlerin normalse sıkıntı yoktur laptopunda.