Bütçe
32500
Bu site yurtdışı ürünü satıyor. Klavyede Türkçe karakterler yok ve garantisi 1 yıl. İade işlemleri konusunda da sıkıntılı bir yer. Bunları biliyorsuındur umarım. Bu laptopun 1080P versiyonunu kullanıyorum RTX 3060 sınırda kurtarıyor. 2K için 6GB RTX 3060 çok yetersiz kalır.

anladım benim kafama takılan tek şey 6800h gerçekten çok iyi bir işlemci ve 6900hx i pek bilemiyordum soğutma fark edermi diye umarım çok farketmez
Aynı işlemci işte. Tek fark OC yapılabilir olması.
(bkz: süreyya hanımın müthiş değişimi)

300 hz olanı mı kullanıyorsunuz ?

Anladım benim kafama takılan tek şey 6800H gerçekten çok iyi bir işlemci ve 6900hx i pek bilemiyordum soğutma fark eder mi diye umarım çok fark etmez.

Fark etmez, kac kere dedik hocam fazla fark yok diye. Bu arada laptopun yanında klavye için sticker veriyorlar zaten diye biliyorum, tek sıkıntı 1 yıl garanti.

Fark etmez, kac kere dedik hocam fazla fark yok diye. Bu arada laptopun yanında klavye için sticker veriyorlar zaten diye biliyorum, tek sıkıntı 1 yıl garanti.
satın alma temsilcisi ile görüştüm ilk 14 gün iade ve 2 yıl Asus Türkiye Garantisi veriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…