6900hx ile aynı mimari var tek fark edeceğin şey çarpan kilidinin açık olması.sadece 6900hx ve 3060 konfigürasyonu hakkında pek video da bulamadım ondan dolayı endişeliyim
6900hx ile aynı mimari var tek fark edeceğin şey çarpan kilidinin açık olması.sadece 6900hx ve 3060 konfigürasyonu hakkında pek video da bulamadım ondan dolayı endişeliyim
çarpan kilidi ne oluyor tam olarak6900hx ile aynı mimari var tek fark edeceğin şey çarpan kilidinin açık olması.
Çarpan kilidi ne oluyor tam olarak.
anladım benim kafama takılan tek şey 6800h gerçekten çok iyi bir işlemci ve 6900hx i pek bilemiyordum soğutma fark edermi diye umarım çok farketmezOC yapabiliyorsun
Hız aşırtma yapabilirsin ama bu işlemci ve laptop için gereksiz bişey.çarpan kilidi ne oluyor tam olarak
Aynı işlemci işte. Tek fark OC yapılabilir olması.anladım benim kafama takılan tek şey 6800h gerçekten çok iyi bir işlemci ve 6900hx i pek bilemiyordum soğutma fark edermi diye umarım çok farketmez
300 hz olanı mı kullanıyorsunuz ?Bu site yurtdışı ürünü satıyor. Klavyede Türkçe karakterler yok ve garantisi 1 yıl. İade işlemleri konusunda da sıkıntılı bir yer. Bunları biliyorsuındur umarım. Bu laptopun 1080P versiyonunu kullanıyorum RTX 3060 sınırda kurtarıyor. 2K için 6GB RTX 3060 çok yetersiz kalır.
Anladım benim kafama takılan tek şey 6800H gerçekten çok iyi bir işlemci ve 6900hx i pek bilemiyordum soğutma fark eder mi diye umarım çok fark etmez.
satın alma temsilcisi ile görüştüm ilk 14 gün iade ve 2 yıl Asus Türkiye Garantisi veriyolarFark etmez, kac kere dedik hocam fazla fark yok diye. Bu arada laptopun yanında klavye için sticker veriyorlar zaten diye biliyorum, tek sıkıntı 1 yıl garanti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.