Zimmerneun
Kilopat
Daha fazla
Hocam sana şöyle söyleyeyim, bende HP Omen 15 var ve arkasını açıp ram,ssd upgrade yapınca garanti bozulmuyor. Asus nasıl bir politika izliyor bilmiyorum, onu arayıp sorman lazım müşteri hizmetlerine.Hocam cihazda sıvı metal var. Onu değiştirmeye kalkarsam beceremem. Zaten sıvı metal hemen şey olacak bir sıvı değil bildiğim kadarıyla. Olacak gibi değil içini açarsam hiç mi işe yaramaz?
Bunları şunun için söyledim:
1--- Bilgisayarın arkasını açıp elinden geldiğince toz alırsan durumun çözülebilir.
2--- Sıvı metallerde bazen akma veya tam olarak olması gereken yere gelmeme gibi durumlar oluyor. PS5lerde de sıvı metal var ve onlarda akma durumları var. Eğer ki sıvı metal aktıysa onu garantiye göndermen gerekir.
Bunları kontrol etmek ve temizlemek için arka kapağı açman gerek. Bunu kesinlikle müşteri hizmetlerine sor. Hatta mail de gönderip yazılı bir cevap alabilirsen al ki sonra problem çıkmasın.
Hocam sana şöyle söyleyeyim, bende HP Omen 15 var ve arkasını açıp ram,ssd upgrade yapınca garanti bozulmuyor. Asus nasıl bir politika izliyor bilmiyorum, onu arayıp sorman lazım müşteri hizmetlerine.
Bunları şunun için söyledim:
1--- Bilgisayarın arkasını açıp elinden geldiğince toz alırsan durumun çözülebilir.
2--- Sıvı metallerde bazen akma veya tam olarak olması gereken yere gelmeme gibi durumlar oluyor. PS5lerde de sıvı metal var ve onlarda akma durumları var. Eğer ki sıvı metal aktıysa onu garantiye göndermen gerekir.
Bunları kontrol etmek ve temizlemek için arka kapağı açman gerek. Bunu kesinlikle müşteri hizmetlerine sor. Hatta mail de gönderip yazılı bir cevap alabilirsen al ki sonra problem çıkmasın.
Yabancı diliniz varsa izleyin. Sıvı metal akmasını akarsa neler olacağını gösteren bir video eğer ki yanlış videoyu atmadıysam.