ASUS ROG STRIX G15 RAM önerisi

touchandgo

Centipat
Daha fazla  
ASUS ROG STRIX G15 Ryzen 7 4800 h işlemci 3050 Ti ekran kartlı laptopumda yaşadığım ani FPS düşüşü ve genel FPS'nin az olmasından dolayı 2. RAM takacağım. SPD ve Memory bilgilerim ektedir RAM önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
paylaştım hocam

Dosya Ekleri

• memory.png
    memory.png
    84,8 KB · Görüntüleme: 40
  • spd.png
    spd.png
    105,3 KB · Görüntüleme: 44
hocam teşekkür ederim öneriniz için bide bişey soracaktım bu ani fps düşüşünün sebebi başka ne olabilr acaba eğer ramden değilse alt tab yapıp geri girdiğimde kısa süreli düzeliyor bir bilginiz var mı acaba

Hocam teşekkür ederim öneriniz için bir de bir şey soracaktım bu ani FPS düşüşünün sebebi başka ne olabilr acaba eğer RAM'den değilse Alt Tab yapıp geri girdiğimde kısa süreli düzeliyor bir bilginiz var mı acaba?

Rica ederim.

Cihazı ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve yakın zamanda cihazın bakımlarını yaptınız mı? Yapmadıysanız sıcaklık kaynaklı FPS düşmesi olabilir. Oyun içi sıcaklık değerlerini MSI Afterburner ile kontrol edebilirsiniz.

Hocam arkadastaki aynı RAM bende de var aynı özelliklerde bu RAM'de uyumlu Dual Channel calısır mı?

ASUS ROG STRIX G15 Ryzen 7 4800 h işlemci 3050 Ti ekran kartlı laptopumda yaşadığım ani FPS düşüşü ve genel FPS'nin az olmasından dolayı 2. RAM takacağım. SPD ve Memory bilgilerim ektedir RAM önerilerinizi bekliyorum.

Hocam aynı PC bende de var bir değişiklik oldu mu RAM'i takınca. Uyumlu calıstı mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı