ucan Hamsi Femtopat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #11 Kagan61 dedi: Belki de benim laptopum ince olduğu için ısınıyordur bence sorun olacağını sanmiyorum. Eyvallah neresinden. Genişletmek için tıkla... Araklı ama 7 yıldır memlekette yaşamıyorum askeri personelim ordan ora anlıcan Birde MUX var dimi aldıgım modelde?
Kagan61 dedi: Belki de benim laptopum ince olduğu için ısınıyordur bence sorun olacağını sanmiyorum. Eyvallah neresinden. Genişletmek için tıkla... Araklı ama 7 yıldır memlekette yaşamıyorum askeri personelim ordan ora anlıcan Birde MUX var dimi aldıgım modelde?
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2023 #12 ucan Hamsi dedi: Araklı ama 7 yıldır memlekette yaşamıyorum askeri personelim oradan ora anlayacağın Bir de MUX var değil mi aldıgım modelde? Genişletmek için tıkla... Tabii ki vardır Hibrit mod/kip diye geçiyor. ucan Hamsi dedi: Araklı ama 7 yıldır memlekette yaşamıyorum askeri personelim oradan ora anlayacağın Bir de MUX var değil mi aldıgım modelde? Genişletmek için tıkla... Ama MUX Switch kullanmanızı önermem ben şahsen kullandım sürücülerle sıkıntı yaşadım.
ucan Hamsi dedi: Araklı ama 7 yıldır memlekette yaşamıyorum askeri personelim oradan ora anlayacağın Bir de MUX var değil mi aldıgım modelde? Genişletmek için tıkla... Tabii ki vardır Hibrit mod/kip diye geçiyor. ucan Hamsi dedi: Araklı ama 7 yıldır memlekette yaşamıyorum askeri personelim oradan ora anlayacağın Bir de MUX var değil mi aldıgım modelde? Genişletmek için tıkla... Ama MUX Switch kullanmanızı önermem ben şahsen kullandım sürücülerle sıkıntı yaşadım.
ucan Hamsi Femtopat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #13 Kagan61 dedi: Tabii ki vardır Over Drive diye geçiyor. Ama MUX Switch kullanmanızı önermem ben şahsen kullandım sürücülerle sıkıntı yaşadım. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sıkıntılar hocam? Ellen açılıp kapatılıyormu?
Kagan61 dedi: Tabii ki vardır Over Drive diye geçiyor. Ama MUX Switch kullanmanızı önermem ben şahsen kullandım sürücülerle sıkıntı yaşadım. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sıkıntılar hocam? Ellen açılıp kapatılıyormu?
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2023 #14 ucan Hamsi dedi: Ne gibi sıkıntılar hocam? Ellen açılıp kapatılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Ben açmıştım AMD Radeon HD grafik driverları bozulmuştu.
ucan Hamsi dedi: Ne gibi sıkıntılar hocam? Ellen açılıp kapatılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Ben açmıştım AMD Radeon HD grafik driverları bozulmuştu.
Power Supply Unit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 3.399 Makaleler 20 Çözümler 13 9 Ocak 2023 #15 S54337 dedi: Acer'in ASUS'tan soğuk çalışması. Genişletmek için tıkla... Predator serisi bu. Kasası ve soğutması Nitro 5'lerden daha iyi. Ayrıca Asus ROG laptopların soğutması öyle aman aman değil zaten.
S54337 dedi: Acer'in ASUS'tan soğuk çalışması. Genişletmek için tıkla... Predator serisi bu. Kasası ve soğutması Nitro 5'lerden daha iyi. Ayrıca Asus ROG laptopların soğutması öyle aman aman değil zaten.
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2023 #16 Kagan61 dedi: Evet. Ben açmıştım AMD Radeon HD grafik driverları bozulmuştu. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan silip komple indirmiştim tüm driverları.
Kagan61 dedi: Evet. Ben açmıştım AMD Radeon HD grafik driverları bozulmuştu. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan silip komple indirmiştim tüm driverları.
ucan Hamsi Femtopat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #17 Kagan61 dedi: Evet. Ben açmıştım AMD Radeon HD grafik driverları bozulmuştu. Genişletmek için tıkla... DLSS de vardır umarım
Kagan61 dedi: Evet. Ben açmıştım AMD Radeon HD grafik driverları bozulmuştu. Genişletmek için tıkla... DLSS de vardır umarım
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2023 #18 Zaten oyunlar arasında sen Windows grafik ayarları kısmından otomatik geçiş yapabilirsin. ucan Hamsi dedi: DLSS de vardır umarım. Genişletmek için tıkla... RTX varsa DLSS vardır tabii.
Zaten oyunlar arasında sen Windows grafik ayarları kısmından otomatik geçiş yapabilirsin. ucan Hamsi dedi: DLSS de vardır umarım. Genişletmek için tıkla... RTX varsa DLSS vardır tabii.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.334 Çözümler 6 9 Ocak 2023 #19 ucan Hamsi dedi: DLSS de vardır umarım Genişletmek için tıkla... Olmaz mı hocam. Hayırlı olsun şimdiden.
ucan Hamsi dedi: DLSS de vardır umarım Genişletmek için tıkla... Olmaz mı hocam. Hayırlı olsun şimdiden.
ucan Hamsi Femtopat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #20 Algoritmik dedi: Olmaz mı hocam. Hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem freedos gelcek win11 pro mu yuklesem daha iyi olur win10 mu?
Algoritmik dedi: Olmaz mı hocam. Hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem freedos gelcek win11 pro mu yuklesem daha iyi olur win10 mu?