ASUS ROG STRIX G15 Ryzen 6800H modelde ısınma sorunu var mı?

Hocam bende aynı sorundan muzdaribim. Bir çözüm bulabildiniz mi?
Manuel moddan fanları ayarlayabilirsiniz istediğiniz gibi, o sıcaklıkta daha fazla fan çalışacak şekilde ayarlarsanız daha soğuk olur alet. Bir de turbo boostu kapayınca sıcaklık ciddi oranda düşüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

teknoloji şans işi. Cihazdan memnun olanda çok var.
Bu arada dostum belki bize gelen modellerde kötü termal macun ve sıvı metal sürülmüş olabilir ısındığından performans kaybediyorum ben.

Bu arada dostum belki bize gelen modellerde kötü termal macun ve sıvı metal sürülmüş olabilir ısındığından performans kaybediyorum ben.
belli üretim serilerinde problem olabilir. bir ara xiaomi nin telefonlarında note 10 du sanırım bazı üretim serilerinde kamerasında toz birikmesi oluşuyordu.

Benim ki hf 266 modeli. internette hf 265 ve hf 267 olan modelleri de var.

Cihaza ekran kartı driveri yükleyemiyorum Nvidia'nın sitesinden 3060 olanı seçiyorum indiriyor ama yüklerken BU NVİDİA GRAFİK SÜRÜCÜSÜ WİNDOWS'UN BU SÜRÜMÜYLE UYUMLU DEĞİLDİR . Hatası gelıyor win11pro 64 yüklü driveride dogru indiriyorum yüklenmiyor kafayı yedırtıcek bana

Manuel yüklemeyin ASUS otomatik tarasın. Lenovo'nun kendi sitesinde vardı ASUS'ta var mı bilmiyorum.

Cihaza ekran kartı driveri yükleyemiyorum Nvidia'nın sitesinden 3060 olanı seçiyorum indiriyor ama yüklerken BU NVİDİA GRAFİK SÜRÜCÜSÜ WİNDOWS'UN BU SÜRÜMÜYLE UYUMLU DEĞİLDİR . Hatası gelıyor win11pro 64 yüklü driveride dogru indiriyorum yüklenmiyor kafayı yedırtıcek bana
Nvidia tr sitesinde hata var, yanlış drivera yönlendiriyor, eski bir drivera. Yönlendirdiği driver 30 serisi çıkmadan önceki bi driver, hatta belki windows 11'den de eski bi driver o yüzden bu sürüm ile uyumlu değil diye uyarı veriyor.

Aşağıdaki linklerden güncel driver indirebilirsiniz.

Nvidia tr sitesinde hata var, yanlış drivera yönlendiriyor, eski bir drivera. Yönlendirdiği driver 30 serisi çıkmadan önceki bi driver, hatta belki windows 11'den de eski bi driver o yüzden bu sürüm ile uyumlu değil diye uyarı veriyor.

Aşağıdaki linklerden güncel driver indirebilirsiniz.

Nvidia.com.tr üzerinden sürücü aradığımda gelen sürücü 472.12, halbuki güncel sürücü 582.02

Screenshot 2023-01-15 000222.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı