Windows 10 Pro yükleyin. 11 hala iyi değil bence riske atmayın sürücülerle ilgili sorunlar çıkartabiliyor ben 1 sene önce geçmiştim 2 de bir mavi ekran yiyordum belki cözmüşlerdir ama Windows 10 Pro daha garanti.
Windows 10 Pro yükleyin. 11 hala iyi değil bence riske atmayın sürücülerle ilgili sorunlar çıkartabiliyor ben 1 sene önce geçmiştim 2 de bir mavi ekran yiyordum belki cözmüşlerdir ama Windows 10 Pro daha garanti.
Bu bilgisayar için Windows 11 Pro'da sıkıntı olmaz.
Kendim, sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayar aldım ve direk Windows 11 Pro yükledim , sorun yaşamıyorum. Yeni sistemler için Windows 11'e geçmekte sorun görmüyorum.
Bende de RTX 3060 ve 6800H modeli kullanıyorum CPU 84 GPU 86 derecelerde seyrediyor, işlemci için bu sıcaklık normal fakat ekran kartı için yüksek, aynı zamanda ekran kartı 140W çekmiyor en fazla 125W çektiğini gördüm Ultra ayarlarda.
Bende de RTX 3060 ve 6800H modeli kullanıyorum CPU 84 GPU 86 derecelerde seyrediyor, işlemci için bu sıcaklık normal fakat ekran kartı için yüksek, aynı zamanda ekran kartı 140W çekmiyor en fazla 125W çektiğini gördüm Ultra ayarlarda.
arkadaşlar bende 6800h 3060 ekran kartlı modelini aldım. performans modunda cihaz boştayken 65-70 derece arasında sıcaklığı oluyor. Klavyenin sol tarafında sıcaklık hissediliyor. Bu normal mi? diğer modlara alınca da bir şey değişmiyor