Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 18 Kasım 2023 #11 Artoria Pendragon dedi: Sorun çıkarmaz fakat atılan Vector daha mantıklı, düzgün performans ve soğutma isterseniz Vector, panel de lazım bana derseniz Omen. Genişletmek için tıkla... 70 bin verip de 1080p ekran almam bu saatten sonra. ASUS da sırf görünüşü için düşündüm.
Artoria Pendragon dedi: Sorun çıkarmaz fakat atılan Vector daha mantıklı, düzgün performans ve soğutma isterseniz Vector, panel de lazım bana derseniz Omen. Genişletmek için tıkla... 70 bin verip de 1080p ekran almam bu saatten sonra. ASUS da sırf görünüşü için düşündüm.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #12 Ella Freya dedi: 70 bin verip de 1080p ekran almam bu saatten sonra. ASUS da sırf görünüşü için düşündüm. Genişletmek için tıkla... O zaman Omen en mantıklı tercih.
Ella Freya dedi: 70 bin verip de 1080p ekran almam bu saatten sonra. ASUS da sırf görünüşü için düşündüm. Genişletmek için tıkla... O zaman Omen en mantıklı tercih.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 18 Kasım 2023 #13 Omen 100W limitli işlemcisi çok kötü performans verecektir. İşlemciye undervolt yapamazsın HP cihaz alırsan, sadece Core birimine kendi uygulaması üzerinden yapılıyor. Sorun çıkartacaktır.
Omen 100W limitli işlemcisi çok kötü performans verecektir. İşlemciye undervolt yapamazsın HP cihaz alırsan, sadece Core birimine kendi uygulaması üzerinden yapılıyor. Sorun çıkartacaktır.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 18 Kasım 2023 #14 Başka önerisi olan varsa açığım, fiyatın çok uçmaması lazım.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.868 Makaleler 9 Çözümler 1.034 18 Kasım 2023 #15 Ella Freya dedi: 70 bin verip de 1080p ekran almam bu saatten sonra. ASUS da sırf görünüşü için düşündüm. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda ekstrem bir fark olduğunu düşünmüyorum ama siz bilirsiniz. 1080p istemiyorsanız belirttiğim gibi Omen almanız gerek.
Ella Freya dedi: 70 bin verip de 1080p ekran almam bu saatten sonra. ASUS da sırf görünüşü için düşündüm. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda ekstrem bir fark olduğunu düşünmüyorum ama siz bilirsiniz. 1080p istemiyorsanız belirttiğim gibi Omen almanız gerek.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 18 Kasım 2023 #16 Artoria Pendragon dedi: Laptoplarda ekstrem bir fark olduğunu düşünmüyorum ama siz bilirsiniz. 1080p istemiyorsanız belirttiğim gibi Omen almanız gerek. Genişletmek için tıkla... Peki Strix nasıl olur? Zaten oyun için kullanıyorum 2 performans çekirdeği olmasa da olur. Önemli olan ısınmasın ve kart 175W olsun.
Artoria Pendragon dedi: Laptoplarda ekstrem bir fark olduğunu düşünmüyorum ama siz bilirsiniz. 1080p istemiyorsanız belirttiğim gibi Omen almanız gerek. Genişletmek için tıkla... Peki Strix nasıl olur? Zaten oyun için kullanıyorum 2 performans çekirdeği olmasa da olur. Önemli olan ısınmasın ve kart 175W olsun.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.868 Makaleler 9 Çözümler 1.034 18 Kasım 2023 #17 Ella Freya dedi: Peki STRIX nasıl olur? Zaten oyun için kullanıyorum 2 performans çekirdeği olmasa da olur. Önemli olan ısınmasın ve kart 175W olsun. Genişletmek için tıkla... Omen'den iyi olur, yerine Vector daha iyi olur ama. O yöne döndüyseniz Vector alın.
Ella Freya dedi: Peki STRIX nasıl olur? Zaten oyun için kullanıyorum 2 performans çekirdeği olmasa da olur. Önemli olan ısınmasın ve kart 175W olsun. Genişletmek için tıkla... Omen'den iyi olur, yerine Vector daha iyi olur ama. O yöne döndüyseniz Vector alın.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 18 Kasım 2023 #18 Artoria Pendragon dedi: Omen'den iyi olur, yerine Vector daha iyi olur ama. O yöne döndüyseniz Vector alın. Genişletmek için tıkla... Bana biraz kaynak atabilir misiniz araştırayım? Strix görünümü çok hoşuma gidiyor da.
Artoria Pendragon dedi: Omen'den iyi olur, yerine Vector daha iyi olur ama. O yöne döndüyseniz Vector alın. Genişletmek için tıkla... Bana biraz kaynak atabilir misiniz araştırayım? Strix görünümü çok hoşuma gidiyor da.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.868 Makaleler 9 Çözümler 1.034 18 Kasım 2023 #19 Ella Freya dedi: Bana biraz kaynak atabilir misiniz araştırayım? STRIX görünümü çok hoşuma gidiyor da. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et , STRIX düşük versiyonu fakat incelemelerini beğendiğim için Jarrod'dan attım, GPU sıcaklıkları daha fazla olacaktır o şekilde düşünebilirsiniz.
Ella Freya dedi: Bana biraz kaynak atabilir misiniz araştırayım? STRIX görünümü çok hoşuma gidiyor da. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et , STRIX düşük versiyonu fakat incelemelerini beğendiğim için Jarrod'dan attım, GPU sıcaklıkları daha fazla olacaktır o şekilde düşünebilirsiniz.
tobleren Hectopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 166 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #20 11.11'de 84.500'e aldım 24'ünde belki yeniden indirime girer.Tek kelime ile muazzam. https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-scar-16-g634jz-nm042-13-nesil-intel-i9-13980hx-32gb-ram-1tb-ssd-12gb-rtx4080-16-inc-qhd-240hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00003XQWHH?magaza=GpnTeknoloji
11.11'de 84.500'e aldım 24'ünde belki yeniden indirime girer.Tek kelime ile muazzam. https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-scar-16-g634jz-nm042-13-nesil-intel-i9-13980hx-32gb-ram-1tb-ssd-12gb-rtx4080-16-inc-qhd-240hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00003XQWHH?magaza=GpnTeknoloji