ASUS ROG STRIX G16 alınır mı?

yilmazkaan

Centipat
Daha fazla  

Merhaba, yine ben. Dün Amerika'dan laptop alınır mı diye yazmıştım. Dünden beri araştırma yapıyorum ve ASUS'un uluslararası 2 yıl garantisi olsun ROG STRIX modellerinde kronik bir durum olmaması olsun bu bilgisayarları almayı düşünüyorum, sizce fiyat/performans mı yoksa Türkiye'den daha uyguna bilgisayar bulabilir miyim? Şimdiden çok teşekkür ederim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle ASUS'un kroniği yok demek yanlış olur. Mesela yazılımsal olarak Armoury Crate uygulamasının optimizasyonu çok kötü. Hatta şöyle örnek vereyim. Çocukken ASUS laptop almıştım yıl 2010 ya da 2011 hala taş gibi çalışır ama doğal olarak donanımı yetmiyor bazı şeylere. Bende geçtiğimiz hafta ROG STRIX aldım Ultra 9 5070'li bir g16. sonuçta bu işin en iyisi denebilir. ASUS'tan vazgeçmek istemedim. Daha 1 hafta oldu birkaç sorun var gibi hissediyorum bende tam olarak anlayamadım internette de yeterli kaynak yok emin olamıyorum. Ama kesin olarak olmaması gereken şeylerde var. Mesela sağ taraf hoparlörü cızırtı yapıyor. Yazılımsal sıkıntıyı söyledim zaten. Bende incelemeye yollayacağım mesela. 5000 serisi karta sahip laptoplara fiyat performans demek doğru olmaz bence ama yine de ROG STRIX serisi sizi uzun süre götürür ve sıkıntı da yaşamazsınız. ASUS'un kalite kontrolünün iyi olduğunu düşünmüyorum. Eğer sorunlu cihaz değilse elinizdeki, tabii öyleyse bile garanti sürecinde halledersiniz zaten hiçbir sorun yaşamazsınız. Ve laptop işi incelik işidir hem güzel görünümlü hem kaliteli hem soğutması harika laptop yapan çok fazla yok. Laptop alınacaksa ASUS alınması taraftarıyım.

Merhaba, yine ben. Dün Amerika'dan laptop alınır mı diye yazmıştım. Dünden beri araştırma yapıyorum ve ASUS'un uluslararası 2 yıl garantisi olsun ROG STRIX modellerinde kronik bir durum olmaması olsun bu bilgisayarları almayı düşünüyorum, sizce fiyat/performans mı yoksa Türkiye'den daha uyguna bilgisayar bulabilir miyim? Şimdiden çok teşekkür ederim:)
linkleri yeni gördüm mümkünse 2025 olanlarına bakın daha iyi bir tercih olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı