ASUS ROG STRIX G16 alınır mı?

Katlımıyorum. Rog serisi sonuna kadar parasını hak eden bir seri. Daha 3-5 senedir piyasada olan markadansa Asus tercih ederim daha iyi. İçindeki komponent ve çip kalitesini bilemezsiniz. Sonra garanti bitince harici GPU hortlar.
Hocam Game Garaj nedir Allah aşkına? O kadar parayı çinden Noname kasalar alıp marka basan firmalara mı vereceksiniz? Asus'un Rog serisini gerçekten tavsiye ederim. Gerek malzeme gerek ekran kalitesi müthiş. Hoparlör vs. baya iyi. Piyasadaki çoğu 4060'dan pahalı ama ne olduğu belirsiz bir şey değil. Gerçekten güzel ve kaliteli bir cihaz. Kasasında plastik parça yok. Aldığınızda sonuna kadar parasını hak ettiğini görürsünüz.

Bu cihaza baktım şimdi MSI'da aynı kasada laptoplar çıkarmış. Aynı kasayı Tayvan, Çin gibi yerlerden alıp marka basıyorlar.
Bu mesajlarınızı okudum da sanırsam Asus fanboyusunuz. Gigabyte ve MSI'a sallamışsınız. Bir de Tayvan'a sallamışsınız ama Asus'un Tayvanlı olduğunu bilir misiniz sanmam.

MSI Katana nasıl bilen yada kullanan var mı?
Pek önergemiz, giriş seviyesi bir model.

Katlımıyorum. ROG serisi sonuna kadar parasını hak eden bir seri. Daha 3-5 senedir piyasada olan markadansa ASUS tercih ederim daha iyi. İçindeki komponent ve çip kalitesini bilemezsiniz. Sonra garanti bitince harici GPU hortlar.

Sizde ASUS ROG STRIX G16 mı var? Bende 5070TI'lisini almayı planlıyorum ama çok coil whine yapıyor diyorlar.

Sizde ASUS ROG STRIX G16 mı var? Bende 5070TI'lisini almayı planlıyorum ama çok coil whine yapıyor diyorlar.
Bende G16 var. Coilwhine vardı ancak zamanla azaldı. Bile bile aldığım için çok takılmadım. Yine olsa yine aynı laptopu alırım. Arkadaşın dediğine katılıyorum. Kaliteli bir kasaya sahip. Soğutması da çok başarılı. Tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı