ASUS ROG STRIX G16 coil whine var mı?

Arda454

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rog Strix G18 4080-İ9 14900HX
2 hafta sonra 4060-i7 13650HX modelini alacağım. Coil whine sorunu olduğunu duydum. Kullanan veya bilgisi olan varsa rahatsız edip etmediği konusunda bilgi verirse sevinirim. Çok bilgim yok fakat bu sorun performansta veya ses haricinde bir soruna yol açmıyorsa benim için önemli değil. Rahatsız edecek düzeyde mi acaba?

Şans işi.
Performans tarafına bir etkisi yok ancak gerçekten rahatsız edici bir sesi var.

Herhangi bir cihazda olabilir ve yine sesin yüksekliği şansa bağlı olarak değişir. Dolayısıyla "X markada / Y modelde Coil Whine var" demek yanlış, hepsinde yaşayabilirsiniz.

2 hafta sonra 4060-i7 13650HX modelini alacağım. Coil whine sorunu olduğunu duydum. Kullanan veya bilgisi olan varsa rahatsız edip etmediği konusunda bilgi verirse sevinirim. Çok bilgim yok fakat bu sorun performansta veya ses haricinde bir soruna yol açmıyorsa benim için önemli değil. Rahatsız edecek düzeyde mi acaba?
Hocam ben geçen ay aldım bu modeli. Hepsiburada kendisi satıyordu 4060 13650HX G614JV-N3110 modeli aldım. Coil Whine'a ilk gün rastladım (cızırtı sesi vardı) ama hiç rahatsız edecek derecede değildi. Ondan sonraki günlerde bir kere bile rastlamadım. Bence biraz şans meselesi bu, alacağınız modeli atar mısınız ?

Hocam ben geçen ay aldım bu modeli. Hepsiburada kendisi satıyordu 4060 13650HX G614JV-N3110 modeli aldım. Coil Whine'a ilk gün rastladım (cızırtı sesi vardı) ama hiç rahatsız edecek derecede değildi. Ondan sonraki günlerde bir kere bile rastlamadım. Bence biraz şans meselesi bu, alacağınız modeli atar mısınız?

Buyrun hocam.

Hocam MediaMarkt'tan almanızı kesinlikle tavsiye etmem. 72 bin TL'yi hak edecek bir ürün değil. Ben 53 bine aldım.

Bir arkadaşım da şu modelden var. Coil Whine'a rastlamadı ve işlemciden aşırı memnun kaldı (14900HX). Hem fiyat olarak daha ucuz hem de işlemcisi attığınız modelin işlemcisini ezip geçer. Bunu tavsiye ederim ROG alacaksanız.

Hocam MediaMarkt'tan almanızı kesinlikle tavsiye etmem. 72 bin TL'yi hak edecek bir ürün değil. Ben 53 bine aldım.

Bir arkadaşım da şu modelden var. Coil Whine'a rastlamadı ve işlemciden aşırı memnun kaldı (14900HX). Hem fiyat olarak daha ucuz hem de işlemcisi attığınız modelin işlemcisini ezip geçer. Bunu tavsiye ederim ROG alacaksanız.

Hocam çok mantıklı dediğiniz gibi attığınızı almak fakat, babam int uzerınden almıyor. Daha pahalıya alacaksın dediğim halde pahalı olsun görerek alalım diyor.

Hocam yaklasık 1 yildir kullaniyorum ayni bilgisayari, bir kac kere yuk altina o cizirti sesini duydum ama vok rahatsiz edici degildi(evde digerlerini duymak icin kulaklik takmiyordum ve oyun sarki vb sesi yoktu). Kulaklikla vs duymazsiniz bile. Dedigim gibi cok nadiren oluyor, oldugunda da rahatsiz etmiyor.

Bilgisayarlardan cok fazla anlayan biri degilim ama sorunuz varsa cevaplayabilirim bilgisayar hakkinda

Bilgisayarlardan cok fazla anlayan biri degilim ama sorunuz varsa cevaplayabilirim bilgisayar hakkinda

Hocam yaklasık 1 yıldır kullanıyorum ayni bilgisayari, birkaç kere yuk altina o cizirti sesini duydum ama vok rahatsiz edici değildi(evde digerlerini duymak icin kulaklık takmiyordum ve oyun sarki vb sesi yoktu). Kulaklikla vs duymazsiniz bile. Dedigim gibi cok nadiren oluyor, oldugunda da rahatsiz etmiyor.

Teşekkür ederim hocam, bir sorum olacaktı ekran 7ms olduğu için herhangi bir rahatsızlık hissettiriyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı