Atakan1717
Attopat
Daha fazla
Açıkçası model olarak güzel bir model ama Rusya için fiyat algım yok benim.
@745396 Rusya'da yaşıyor o bakabilir.
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederimAçıkçası model olarak güzel bir model ama Rusya için fiyat algım yok benim.
@745396 Rusya'da yaşıyor o bakabilir
Öncelikle size de ilginiz için teşekkür ederim Evet burada kırgızistan somu kullanılıyor fiyat olrak 1560 dolara geliyor firma ile görüştüğümde asus ile anlaşmaları olduğunu ve özel modeller getirdiklerini belirttiler. Siteden bir çok alışveriş yaptım hatta ürünü ofislerinden gidip teslimde alabiliyorsunuz kontrol sağlayarak. Ancak bilgisayara konusunda bilgim yetersiz olduğu için çok kararsız kaldım yani sizce %100 almalı mıyım bu ürünü @745396ROG Strix G16 (2023)|Игровые ноутбуки|ROG ilk ürün. Yüksek ihtimal hatta %100 kendileri yükseltme yapmış. O şekilde çarpık RAM'li ROG görmedim ben hiç. Hocam şaşıracaksınız ama fiyat bedavaRusya da o fiyata 4050 ROG alınır maksimum olarak. 135 bin ruble yapıyor. Mağaza güvenilir mi bilmiyorum. Eğer güvenilir ve garanti varsa bu fiyata çok sağlam ürün. Tabiri caizse bu fiyata Çin'de anca bulunur bu ROG. Yine de alternatif bakalım.
Öncelikle size de ilginiz için teşekkür ederim evet burada Kırgızistan somu kullanılıyor fiyat olrak 1560 dolara geliyor firma ile görüştüğümde ASUS ile anlaşmaları olduğunu ve özel modeller getirdiklerini belirttiler. Siteden birçok alışveriş yaptım hatta ürünü ofislerinden gidip teslimde alabiliyorsunuz kontrol sağlayarak. Ancak bilgisayara konusunda bilgim yetersiz olduğu için çok kararsız kaldım yani sizce %100 alınır mı bu ürünü.
Hocam Aorus incelemelerine tam bakamadım açıkçası ben. Predator'a çok hakimim ve başarılı olduğunu söyleyebilirim. İki modeli de bilen biri olarak bence öncelik senin düşüncen olmalı. @745396
Satıcılar güvenilirse sorun yok her şekilde alabilirsiniz. Bazı durumları bilerek almanızda yarar var. O ROG, her ROG değil ama o seri genelde hatalar var. Bazen yazılımsal çoğu zaman yüksek sıcaklık ve coil whine denen illet. Ve paneli 250 nit diye biliyorum.
Şu ürünü gözü kapalı alamnızı öneririm. Elbette eski teknoloji ama almak istediğin ROG'tan daha iyi ve daha az sorunu var. İyice düşün ve yardım lazımsa yaz lütfen yine.
Ноутбук Asus ROG STRIX G15 AMD Ryzen 9-5980HX 32GB DDR 512GB SSD AMD Radeon RX6800M 12GB WQHD W11 Black - купить по низкой цене в Бишкеке, Оше, Джалал-Абаде, Караколе и по всему Кыргызстану | KIVANO.KG
Лучшая цена на Ноутбук Asus ROG STRIX G15 AMD Ryzen 9-5980HX 32GB DDR 512GB SSD AMD Radeon RX6800M 12GB WQHD W11 Black. Доставка по Бишкеку, Ошу, Джалал-Абаду, Караколу и другим городам Кыргызстана. Узнайте характеристики и отзывы, закажите товары в кредит на Kivano.KG - 16 способов оплаты...www.kivano.kg
Hocam yani her şekilde iki model kağıt üstünde ya da gerçekte o ROG'tan daha iyi. Aorus Acer'a göre tek eksiği 300-350 nit olması. Başka kusuru yok. Özellikle metal olması ve gerçekten iyi soğutma yapışı bence Acer'den önce.
Aynı kasa i9 modelin testi. Kısaca göz atabilirsiniz.
Tamamen aynı kasa i9 model. Kullanıcı yorumları çok iyi.
@745396 attığınız Aorus modeli inanın ki ilk gördüğüm hatta almak istediğim modeldi ancak maalesef hem okul param hem de ev kirası için içine girince maalesef ki bütçem yetmedi yoksa direk Aorus alacaktım kuzenimde sizin gibi düşünüyordu. Acer konusunda da ısınma konusunda inanılmaz derecede şikayet okudum bu yüzden de pek içime sinmedi açıkçası bu yüzden ROG serisine döndüm. Peki 4070 ekran kartı ile 4060 arasında inanılmaz bir fark var mı ve DLSS 3 özelliği diye bir özellik varmış ikisini de bu ekran kartlarında kullanabiliyor muyuz? Bir de ASUS'un AMD ekran kartlısını iletmişsiniz RX6800M bu ekran kartı 4060'dan daha mı iyi acaba.
Hocam özelikle kasa kalitesi tank gibi bu serinin. Ben biraz 4XXX serisinin yazılım desteği yönünden seviyorum ama çok iyi cihaz bu da.@Senyör Kesada hocam sence şu mucize fiyata fantastik 3070 Ti sanırım 150 ya da 130W Raider alınır mı? Bence her şekilde ROG'tan çok daha iyi. Reddit üründe tek şikayet görmedim ben.