Hocam özelikle kasa kalitesi tank gibi bu serinin. Ben biraz 4xxx serisinin yazılım desteği yönünden seviyorum ama çok iyi cihaz bu da.
Hocam 1080 de 3070 Ti fazlasıyla yeterli bence ya. Size göstermiştim defalarca üzgünüm
Hocam özelikle kasa kalitesi tank gibi bu serinin. Ben biraz 4xxx serisinin yazılım desteği yönünden seviyorum ama çok iyi cihaz bu da.
Ah ihtiyar ah! 3070 yeterli elbette ama bir DLSS olmasın da mı be ?Hocam 1080 de 3070 Ti fazlasıyla yeterli bence ya. Size göstermiştim defalarca üzgünümbendeki ihtiyar 3070 4K besliyor hala. 1080p 3070 Ti DLSS istemesin bir zahmet. Kaldı ki ne kadar etkili bilmiyorum ama FSR DLSS GitHub vs bir şeyler yapıyorlar. Elbette fg imkansız. Fikriniz bu aşamada çok önemli. Ben tarafsız kalamıyorum
Aorus ve Raider bu fiyata görünce
(şu Raider Kanada'dan bile ucuz şu anda 1400 dolar civarı. Satışı 1600 küsur gördüm ben en ucuz. )Hangisini seçmek daha doğru olur?
Küçük bir işim vardı. Şimdi özgürüm. Aorus gerçekten sayılı markalardan. Başka e-ticaret sitesi gönderebilir misin? Belki farklı Aorus vardır. Ozon ya da Yandex belki wildberries çalışıyor mu Kırgızistan? Azerbaycan ve Kazakistan kısmı çalışıyor. Hocam inanın Acer i9 gerçekten ısınıyor. Boş sıcaklığı bile 65-75C. i7 olan daha serin. Ayrıca donanım olarak Acer ROG'tan iyi. Ve açıkçası ROG'ta daha serin çalışacak. Bana bir saat müsaade edersen en dengeli bütçeye en uygun ürüne bakabilirim.
Size önerdiğim AMD RX6800M hala çok güçlü ve 12 GB VRAM var. DLSS ihtiyaç hissetmezsin. Bu öneriyi tek amaç için yaptım o da diğer ROG'ta daha kaliteli ve daha iyi ürün. 4060-70 fark var. 1080 çözünürlükte %20 civarı, 2K çözünürlükte daha fazla. İleriye de özellikle bu bütçede 4070 çok daha iyi seçim olur. Söylediğim gibi biraz beklersen ve ticaret sitesi gösterirsen daha iyi ürün bulabiliriz.
@484334 hocam sence şu mucize fiyata fantastik 3070 Ti sanırım 150 ya da 130W Raider alınır mı? Bence her şekilde ROG'tan çok daha iyi. Reddit üründe tek şikayet görmedim ben.
Kardeşim sana öyle bir makine buldum bu fiyata gerçekten beleş. Tek eksiği ful HD panel ama 360 Hz ve %sgrb. İşlemcisi çok iyi. Hem de DDR 5 var bu üründe.![]()
Ноутбук MSI GE66 Raider 12UGS-668CA Intel Core i9-12900H 16GB DDR5 1TB SSD NVMe NVIDIA RTX3070Ti W11 Titanium Blue - купить по низкой цене в Бишкеке, Оше, Джалал-Абаде, Караколе и по всему Кыргызстану | KIVANO.KG
Лучшая цена на Ноутбук MSI GE66 Raider 12UGS-668CA Intel Core i9-12900H 16GB DDR5 1TB SSD NVMe NVIDIA RTX3070Ti W11 Titanium Blue. Доставка по Бишкеку, Ошу, Джалал-Абаду, Караколу и другим городам Кыргызстана. Узнайте характеристики и отзывы, закажите товары в кредит на Kivano.KG - 16 способов...www.kivano.kg
Şu 4060 Legion'da tercih edebilirsin. Çok iyi soğutma ve paneli var. Kasa kalitesi ortada zaten. 4060 her türlü iş görür yine. Daha yüksek FPS isterseniz çözünürlüğü 1080 çekerseniz kaliteyi fazla bozmadan bu model yüksek FPS verecektir.![]()
Ноутбук Lenovo Legion 5 Pro 16IRX8 Intel Core i7-13700HX 16GB DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 4060 8GB WQXGA W11 Onyx Grey - купить по низкой цене в Бишкеке, Оше, Джалал-Абаде, Караколе и по всему Кыргызстану | KIVANO.KG
Лучшая цена на Ноутбук Lenovo Legion 5 Pro 16IRX8 Intel Core i7-13700HX 16GB DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 4060 8GB WQXGA W11 Onyx Grey. Доставка по Бишкеку, Ошу, Джалал-Абаду, Караколу и другим городам Кыргызстана. Узнайте характеристики и отзывы, закажите товары в кредит на Kivano.KG - 16 способов...www.kivano.kg
Benim ilk tercihim bütçe artarsa arous. Artmazsa 3070 Ti Raider. En az 4 yıl daha en üst seviyede hizmet eder. Ürün 2023 üretimi zaten. Özellikle FPS shuttercılar için. Aorus alma şansınız olmazsa ya da Raider tercih etmezseniz yukarıdaki Lenovo'ya da aşağıdaki ROG tercih edebilirsin. Özellikle en ucuz ROG seçtim. 32 RAM 512 SSD. ROG alırsanız daha sonra 1-2 TB ekleme yaparsınız. Diğer modele 134K vermeye değmez bence. Kırgızistan'daki SSD fiyatlarını bilmiyorum. Belki yine aynı fiyata denk gelebilir.
![]()
Ноутбук Asus ROG Strix G16 G614JV-AS73 Intel Core i7-13650HX 32GB DDR5 512GB SSD NVMe NVIDIA RTX4060 FHD IPS W11 Eclipse Gray - купить по низкой цене в Бишкеке, Оше, Джалал-Абаде, Караколе и по всему Кыргызстану | KIVANO.KG
Лучшая цена на Ноутбук Asus ROG Strix G16 G614JV-AS73 Intel Core i7-13650HX 32GB DDR5 512GB SSD NVMe NVIDIA RTX4060 FHD IPS W11 Eclipse Gray. Доставка по Бишкеку, Ошу, Джалал-Абаду, Караколу и другим городам Кыргызстана. Узнайте характеристики и отзывы, закажите товары в кредит на Kivano.KG - 16...www.kivano.kg
@Atakan1717 çeviri hatası kaynaklı yanlış öneri varsa affola. Hala üst düzey Rusça bilmiyorum. Benim anladığım kadarıyla tüm ürünler sıfır ve en az 1 yıl garantili. Teyit ederseniz sevinirim.
Ah ihtiyar ah! 3070 yeterli elbette ama bir DLSS olmasın da mı be?hocam bilmiyorum zor bir soru ya. Raider zaten bir harika. Kullanıcı DLSS desteğine ihityacı yoksa net alınır. Gigabyte markasına karşı çok araştırmadığım için yorum yapmadım. (attığınız videoları izlemedim şu an YKS tercihlerinde ilgileniyorum.
)
@745396 öncelikle kusura bakmayın biraz geç dönüş sağladım. Tezimi yetiştirmeye çalışıyordum. Süre olarak ay sonuna kadar vaktim mevcut o yüzden bir süre daha bakacağım. Tabii birkaç site daha bırakacağım buraya Ноутбуки Категория: Для игр и продакшена в Бишкеке - Купить по выгодной цене в Бишкеке - интернет-магазин Sulpak Купить Ноутбук Asus ROG Strix SCAR TUF Vivobook ZenBook Experbook Интернет магазин компьютерной техники Бишкек Кыргызстан Киргизия Ультрабук Зенбук Вивобук Bishkek Kyrgyzstan Магазин Электроники в Кыргызстане ÐнÑеÑнеÑ-магазин Login.kg Ñел: +996 500-12-02-52 Купить Ноутбуки в Бишкеке по низким ценам - Интернет магазин Enter.kg, Бишкек, Кыргызстан https://softech.kg şu şekilde bilindik siteleri bıraktım. Bütçe yükseltmeye çalışcağım ay sonuna kadar eğer yükseltebilirsem arous alacağım bu konuda sizinle aynı fikirdeyim. Önerdiğiniz MSI için https://systema.kg/notebooks-bishke...ssd-nvidia-rtx-3070ti-8gb-gddr6-156fhd-1.html bir site ürünü buldum başka sitede maalesef bulamadım. Diğer önerdiğiniz ROG serisi için maalesef ki kırgızda ekstra parçalar bir miktar pahalı ekstra taktırmak istediğimizde Kazakistan'dan parça getirdikleri için maliyeti biraz yükseliyor. Bu arada rusçanız gayet iyi doğru şekilde çevirmişsiniz. Asıl siz beni affedin zamanınızı bana ayırıp yardımcı oluyorsunuz size gerçekten çok teşekkür ederim. Bir gün yolunuz buraya düşerse lütfen mutlaka misafirim olun.
@745396 öncelikle kusura bakmayın biraz geç dönüş sağladım. Tezimi yetiştirmeye çalışıyordum. Süre olarak ay sonuna kadar vaktim mevcut o yüzden bir süre daha bakacağım. Tabii birkaç site daha bırakacağım buraya Ноутбуки Категория: Для игр и продакшена в Бишкеке - Купить по выгодной цене в Бишкеке - интернет-магазин Sulpak Купить Ноутбук Asus ROG Strix SCAR TUF Vivobook ZenBook Experbook Интернет магазин компьютерной техники Бишкек Кыргызстан Киргизия Ультрабук Зенбук Вивобук Bishkek Kyrgyzstan Магазин Электроники в Кыргызстане ÐнÑеÑнеÑ-магазин Login.kg Ñел: +996 500-12-02-52 Купить Ноутбуки в Бишкеке по низким ценам - Интернет магазин Enter.kg, Бишкек, Кыргызстан https://softech.kg şu şekilde bilindik siteleri bıraktım. Bütçe yükseltmeye çalışcağım ay sonuna kadar eğer yükseltebilirsem arous alacağım bu konuda sizinle aynı fikirdeyim. Önerdiğiniz MSI için https://systema.kg/notebooks-bishke...ssd-nvidia-rtx-3070ti-8gb-gddr6-156fhd-1.html bir site ürünü buldum başka sitede maalesef bulamadım. Diğer önerdiğiniz ROG serisi için maalesef ki kırgızda ekstra parçalar bir miktar pahalı ekstra taktırmak istediğimizde Kazakistan'dan parça getirdikleri için maliyeti biraz yükseliyor. Bu arada rusçanız gayet iyi doğru şekilde çevirmişsiniz. Asıl siz beni affedin zamanınızı bana ayırıp yardımcı oluyorsunuz size gerçekten çok teşekkür ederim. Bir gün yolunuz buraya düşerse lütfen mutlaka misafirim olun.
Aorus için Kazakistan'dan arkadaşım geliyor alabilirim ancak Kazakistan da kaspiden satış yapılıyor ve fiyatlar 100*200 dolar daha yüksek ama bütçe arttırabilirsem alabilirim oradan. Lenovo'lar performansa iyi olsa da şu ana kadar kullandığım bütün Lenovo'lar gözlerimi gerçekten acıtıyor ve ekranları gerçekten bana kötü geliyor. Açıkçası hem oyun oynamak hem de render işlerinde kullanacağım. Oynadığım oyunlar yüksek güç gerektiren oyunlar God of War Cyberpunk gibi. Benimle beğendiğiniz modelleri paylaşırsanız ay sonuna kadar çok sevinirim en azından birlikte seçmiş oluruz.
Şimdi oldu. Kazakistan da çok daha iyi Aorus var ve zaten ben az önce bir model buldum. DNS Rusya'nın en büyük mağazası ve Kazakistan da da çalışıyorlar. Yaklaşık 900bin tümen hesabım yanlış değilse 145 bin som yapıyor. Daha bugün forumdan birisine önerdim bu ürünü. Ve o satın aldı. Sana önerdiğim Aorus'tan biraz daha iyi bu. 2024 model. Aynı ürün Kazakistan da farklı satıcılar da 800k 820 k tümen kadar gördüm ben. O fiyata hiç düşünmeden bu ürünü alabilirsin. Çok sağlam ve kaliteli ürün. Yeni Aorus en önemli özelliği panel 500 nitbu şahane.
Технические характеристики 16" Ноутбук AORUS 16X ASG серый. Интернет-магазин DNS 899k.
ÐоÑÑбÑк Gigabyte AORUS 16X ASG 16" Core i7-14650HX/16Gb/1Tb SSD/RTX 4070/DOS (AORUS 16X ASG-53KZC54SD) кÑпиÑÑ Ð² ÐлмаÑÑ Ð¿Ð¾ низкой Ñене 810k.
Ноутбук Gigabyte AORUS 16X ASG 2024 AORUS 16X ASG-53KZC54SD (16 ", WQXGA 2560x1600 (16:10), Intel, Core i7, 16 Гб, SSD, 1 ТБ, NVIDIA GeForce RTX 4070) купить в интернет магазине, характеристики, отзывы, описание - цена в Алматы и Казахстане 803 k
Ноутбук Gigabyte Aorus 16X ASG, (ASG-53KZC54SD) - заказать онлайн и купить Ноутбуки в интернет-магазине Казахстана 817 k
Hangi satıcı güvenilir bilmiyorum ama eğer bütçe uygun olursa ve özellikle arkadaşın senin için bu ürünü satın alırsa harika olur. En az 15 farklı ürün baktım ben yedekte duruyor hepsi.(hepsi Kazakistan da. 4070 ROG 4060 Lenovo.)
Mutlaka bütçe arttırmaya çalışacağım çok teşekkür ederim yardımın için koskoca 1 gün boyunca benimle uğraştın Instagram'ın falan varsa takip edeyimiletişimi kesmeyelim.
Benim işim bu merak etmeofise geldim. Eve geçince daha detaylı bakabilirim. Kağıt üstünde tek eksiği o Aorus %100 DCI-P3 yok. %100sRGB ve %70 DCI-P3 ve Adobe RGB (emin değilim tam olarak) daha detaylı bakabilirim biraz sonra. Sosyal medya kullanmıyorum ya. Erişim olduğu sürece buradayım. Bazen erişim kısıtlı ve VPN işe yaramıyor. Birkaç dakika ya da bazen saat bekliyorum siteye erişim için. Yine de alternatif Kazakistan ürünlerine bakacağım
Daha uyguna bulunur belki. Kazakistan satın alma durumu gerçekten şahane oldu. Tax Free olsaydı çok daha iyi olurdu (tahmimim yoktur. Arkadaşın zaten Kazakistan vatandaşı sanırım)
Ayrıca merak ettim benim yaptığım kur çevirisi doğru mu? 900 bin tümen 145 som? Biz zaten aynı ürünü 800k tümen, 135 k som kadar indirimli bulduk diye sevinmiştim
Eğer yine 150 k som falan yaparsa pek anlamı kalmıyor Kazakistan'dan ürün almaya. Yine de son Aorus 16X diğerinden daha iyi. Farka her türlü değecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.