Asus ROG Strix G16 G614JV-AS73 alınır mı?

Bütçe
1600
Maalesef çıkartabileceğini sanmıyorum okul parasını ödedi kalan ile de bilgisayar alacak.

Maalesef çıkartabileceğini sanmıyorum okul parasını ödedi kalan ile de bilgisayar alacak.

Tam boş vaktimde detaylı bakalım hocam.

105-99K 16-32 RAM fark var başka fark yok. Aynı işlemci aynı ekran kartı aynı kasa. Seri no olmadığı için bu ürünün Lenovo bilgilerini bulamadım. Ancak aynı ürün Lenovo farklı ülkelerde satıyor. Sattığı tüm paneller aynı. 300 nit FHD %100sgrb var. Bayağı iyi kağıt üstünde
https://psref.lenovo.com/Detail/LOQ_15ARP9?M=83JC00B0RM örnek olması için Romanya ürünü. Diğer dünya ülkeleri bire bir aynı. Adaptör bile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ne dediği anlaşılmasa bile inceleme.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyun testi bulamadım hiç

Alternatif ASUS. Türkiye incelemesi.

ekran kartı farklı (daha kötü inceleme)
Bu en ucuz 2K ekranlı laptop. Gayet iyi görünüyor. Teknik detayları öğrenmek lazım. AMD bu ekran kartı hangi NVIDIA denk detaylı bakmak lazım. Örnek video da düşük ekran kartı performansı bence gayet iyi.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Bence üzmez. Intel tarafı çok iyi. Ryzen 7 XXX olan model çok iyi. Bu da çok iyidir muhtemelen. 32+2TB iyi fiyata en uygun PC seçmişsiniz. Sende alınca tamamdır.

Teşekkürler hocam. İnşallah arkadaşım gelirse gidip alacağız da denk gelemiyoruz bir türlü.

Durumdan haberdar edin yine. Haberiniz olsun Aorus karar kıldığınız için başka modellere bakmıyorum ben.

Yardımların için çok teşekkür ederim. Mutlaka aldığımda ilk izlenimlerimi de sizinle paylaşacağım

Rica ederim hocam. Her şey gönlünce olsun. Umarım kısa zamanda kavuşursun. Bende çok merak ediyorum. Forumdan bir arkadaş benzer bsf aldı 2 gün önce. 13700H 4070, 15'6 QHD 165Hz. Gayet memnun şimdilik. En çok zorlayan durum Gigabyte contorl Center alışmak. Sizin içinde geçerli. 1 haftada alışırsınız. Daha merak ettiğim 2024 model 16X forumdan önerim üzerine bir kişi daha satın aldı. Doğru düzgün cevap bile yazmıyor. Bende sormak istemiyorum açıkçası. Yazdıklarıma, sorularıma ilgisiz. Bende daha çok üstelemiyorum artık.

Hocam içiniz rahat olsun bilgisayar elime geçsin ilk hissiyatından tutun detayına kadar yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…