Asus ROG Strix G16 G614JV-AS73 alınır mı?

Bütçe
1600
Aorus düşünme sebebim incelediğimde gerçekten güzel ve kaliteli bir cihaz hem de ince olması benim için bir + sürekli okulda orada burada yanımda olacak ince ve şik olmasıda benim için bir + kafam Aorus'a fazlasıyla yatmış duurumda.

Maalesef öyle gittiğim bir çok ülkede kendi milletini sahiplenen ülkeler çok fazla örneğin taksit seçenekleri mevcut görmüşsünüzdür kırgız vatandaşıysanız 0 fark ile taksit yapılırken yabancı vatandaşa yüzde 10 gibi fark eklenerek taksitlendirmeler başlıyor

Bu gün kuzenim yanıma taşındı şimdi ona bilgisayar bakıcaz ancak onun bütçesi daha az 100.000 som ancak

Hocam ben sizi Kırgızistan vatandaşı sanıyordumya? Orada mı okuyorsunuz? Kafkasyada hayat zor insanoğlu daha da zor yapıyor ne yazık ki. Vallahi ben burada çok ürün aldım kredi hariç hiç öyle bir şey duymadım görmedimde. Telefon tarifeleri bile aynı.

Bakalım hocam, maksimum 100som akşama ya da yarına bakacağım. Bağ evinde akşam olmasını bekliyorum. Gece hava kapalı olmazsa makine ile çekim yapacağım ne kadar müsait olursam o kadar erken dönüş yaparım.

Yok hocam kırgız vatandaşı değilim. Görüşlerinize inanılmaz derecede katılıyorum. Hocam lütfen önceliği kendi işinize verin umarım sizi tatmin eden sonuçlar ile çekim yaparsınız.

İlk göze çarpan bu oldu.
Lenovo verilerini bulamadım ama 300nit %100sgrb yüksek ihtimalle. Globalde satılan 4060 aynı Ryzen işelmci tüm modellerinde panel aynı görünüyor. Satıcı site yanlış girmiş olabilir kodu.

Ноутбук Lenovo LOQ 15APH8 AMD Ryzen 7-7840HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX4060 8GB FHD W11 Storm Grey - купить по низкой цене в Бишкеке, Оше, Джалал-Абаде, Караколе и по всему Кыргызстану | KIVANO.KG araştırmak lazım net bilgi yok

Ben Acer, HP TUF bakmadım bu fiyata iyi ürün görmedim. Bütçe çıkma şansınız var mı hiç?
Ноутбук MSI GE66 Raider 12UGS-668CA Intel Core i9-12900H 16GB DDR5 1TB SSD NVMe NVIDIA RTX3070Ti W11 Titanium Blue - купить по низкой цене в Бишкеке, Оше, Джалал-Абаде, Караколе и по всему Кыргызстану | KIVANO.KG diğer ürüne 100k - 110k yerine kaliteli kendisini kanıtlamış birkaç ekstrası bile olan ürünü tercih edebilirsiniz. Sana önerdiğim ürün. İ9 işlemci ve 3070 Ti FHD panel %100sgrb. Bugün göze çarpan bu ürünler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-20-23-34-51-479_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-20-23-34-51-479_com.android.chrome.jpg
    123,5 KB · Görüntüleme: 12

Technopat Haberler

Geri
Yukarı