Лучшая цена на Монитор Gigabyte 27" M27Q X. Доставка по Бишкеку, Ошу, Джалал-Абаду, Караколу и другим городам Кыргызстана. Узнайте характеристики и отзывы, закажите товары в кредит на Kivano.KG - 16 способов оплаты, гарантия качества.
Siz yine detaylı araştırın hocam. Varsa kronik sorun. İncelemeler vs bakmakta fayda var. OLED bütçeye çok zor bulunur. 4K IPS var ama 60Hz o da size gelmez.
Benzer ürün. İşlemci farkı var. Fikir verir. O ROG'ta piyasanın en güçlü işlemcilerinden birisi var. sıcak çalışacak haberin olsun. Turbo kapatmak, voltaj ayarı gibi çözümler var. Fiyatı pahalı bence 4060 bir kart için. Ama sağlam ürün.
İlla Aorus olacak diye şart yok. Ben bu fiyata en iyi olduğunu düşündüğüm için onu önerdim sana. 120k som Raider hala iyi seçenek. Keza Predator ve Legion'lar da. Soğutucu pek bilmiyorum. Ben 17'3 aldım gayet geniş ve sağlam. Üretim biçimine göre 15-17 tercih edebilirsin. Öyle abartı para vermeyin. Ürün masadan yüksek olsun hava alsın yeter. Duruma göre soğutucu iş yapar ya da yapmaz.