Aorus düşünme sebebim incelediğimde gerçekten güzel ve kaliteli bir cihaz hem de ince olması benim için bir + sürekli okulda orada burada yanımda olacak ince ve şik olmasıda benim için bir + kafam Aorus'a fazlasıyla yatmış duurumda.
Maalesef öyle gittiğim bir çok ülkede kendi milletini sahiplenen ülkeler çok fazla örneğin taksit seçenekleri mevcut görmüşsünüzdür kırgız vatandaşıysanız 0 fark ile taksit yapılırken yabancı vatandaşa yüzde 10 gibi fark eklenerek taksitlendirmeler başlıyor
Bu gün kuzenim yanıma taşındı şimdi ona bilgisayar bakıcaz ancak onun bütçesi daha az 100.000 som ancak
Hocam ben sizi Kırgızistan vatandaşı sanıyordumya? Orada mı okuyorsunuz? Kafkasyada hayat zor insanoğlu daha da zor yapıyor ne yazık ki. Vallahi ben burada çok ürün aldım kredi hariç hiç öyle bir şey duymadım görmedimde. Telefon tarifeleri bile aynı.
Bakalım hocam, maksimum 100som akşama ya da yarına bakacağım. Bağ evinde akşam olmasını bekliyorum. Gece hava kapalı olmazsa makine ile çekim yapacağım ne kadar müsait olursam o kadar erken dönüş yaparım.
Yok hocam kırgız vatandaşı değilim. Görüşlerinize inanılmaz derecede katılıyorum. Hocam lütfen önceliği kendi işinize verin umarım sizi tatmin eden sonuçlar ile çekim yaparsınız.
Yok hocam kırgız vatandaşı değilim. Görüşlerinize inanılmaz derecede katılıyorum. Hocam lütfen önceliği kendi işinize verin umarım sizi tatmin eden sonuçlar ile çekim yaparsınız.
Lenovo LOQ 3 Series 15ARP9, AMD Ryzen™ 7 7435HS (up to 4.55 GHz), 64 GB DDR5, SSD 2000 GB, 15'6 144 Hz IPS (1920x1080), Nvidia GeForce RTX 4060 6GB, WLAN, BT 5.2, Backlit Keyboard, DOS, ENG-RUS, DOS, Gray, ENG-RUS, 83JC005CRK' Купить в Бишкеке со склада Кыргызстан Бишкек
systema.kg
Lenovo verilerini bulamadım ama 300nit %100sgrb yüksek ihtimalle. Globalde satılan 4060 aynı Ryzen işelmci tüm modellerinde panel aynı görünüyor. Satıcı site yanlış girmiş olabilir kodu.