ASUS ROG STRIX G16 için Armoury Crate Manuel Mod ayarları nasıl yapılmalı?

Eki Görüntüle 2066164

Cihazdan cihaza arayüzü mü değişiyor acaba? Benimkinde var.

Masaüstü dahil notebooklarda ben de Armoury Crate yazılımında fan expert ilk defa gördüm.
ROG X470-F Gaming, TUF X570 Plus anakart ve notebook olarak ROG STRIX G15 bunları kullandım ve halen daha X570 Plus'a sahibim ilk defa gördüm ben :) Eski kullandığım X99 anakartımda dip yazılımı ile kullanmıştım sadece. Cihazdan cihaza değişiyor demek ki. Z790 daha yeni model olduğu için demek ki fan expert destekliyor ama benim kullandığım anakartlarda olmaması düşündürttü beni. Armoury Crate zaten sıkıntılı yazılım. 1 yıldır imzadaki sistemi kullanıyorum ve Aura menüsünde hiçbir zaman ekran kartım için aydınlatma seçeneği çıkmadı karşıma, farklı marka diye desteklemiyor diye düşünüyordum fakat geçenlerde forumda farklı bir kullanıcının Palit marka ekran kartını Armoury Crate üzerinden kontrol edebildiğinin gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü dahil notebooklarda bende Armoury Crate yazılımında fan expert ilk defa gördüm,
ROG X470-F Gaming, TUF X570 Plus anakart ve notebook olarak ROG STRIX G15 bunları kullandım ve halen daha X570 Plus'a sahibim ilk defa gördüm ben:)eski kullandığım X99 anakartımda dip yazılımı ile kullanmıştım sadece, cihazdan cihaza değişiyor demek ki, benim kullandığım notebook STRIX G15'di, Z790 daha yeni model olduğu için demek ki fan expert destekliyor, ama anakartlardada olmaması düşündürttü beni, Armoury Crate zaten sıkıntılı yazılım 1 yıldır imzadaki sistemi kullanıyorum ve Aura menüsünde hiçbir zaman ekran kartım için aydınlatma seçeneği çıkmadı karşıma, farklı marka diye desteklemiyor diye düşünüyordum fakat geçenlerde forumda farklı bir kullanıcının Palit marka ekran kartını Armoury Crate üzerinden kontrol edebildiğinin gördüm
Benimki masaüstü. Faydasından çok zararı var kesinlikle. Fanları kontrol etmenin başka bir yolunu bilsem ben de asla kurmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı