ASUS ROG STRIX G16 kullanıcı deneyimi

Şuan için yeterli ancak ilerleyen zamanlarda ürünü bulabilir miyim şuan alsam mı diye düşünüyorum. Bu ürün uyum sağlar mı ?

Samsung 16 GB Ddr5 4800MHZ CL40 Sodımm (M425R2GA3BB0--CQKOL) Notebook Ram
Daha önce araştırmadım hocam, forumdan tavsiye isterseniz daha sağlıklı olur.

Daha önce araştırmadım hocam, forumdan tavsiye isterseniz daha sağlıklı olur.
Teşekkürler.

@N1cht Laptop kapalı ve şarjda değilken 80 lerde bıraktığım şarj yüğzdesi 70 lere düşüyor. Böyle bir durum yaşadınız mı? Rica etsem BIOS ayarlarınızdaki Erp ve Fastboot ayalarınız ne konumda paylaşabilir misiniz ?.

Son düzenleme:
Teşekkürler.

@N1cht Laptop kapalı ve şarjda değilken 80 lerde bıraktığım şarj yüğzdesi 70 lere düşüyor. Böyle bir durum yaşadınız mı? Rica etsem BIOS ayarlarınızdaki Erp ve Fastboot ayalarınız ne konumda paylaşabilir misiniz ?.
Böyle bir durum yaşamadım şarjdan çıkarmamaya gayret gösteriyorum.

Erp = Kapalı
FastBoot = Açık

Hayır hocam. Şarjdayken ve değilken alüminyum kapakta elimi sürtünce farklı hissettiriyor. Sadece benimkinde mi böyle merak ettim.
Açıkçası klavye ve mouse ile kullanıyorum genelde, ama direkt laptop klavyesini kullanırken herhangi bir farklılık hissetmedim.

Açıkçası klavye ve mouse ile kullanıyorum genelde, ama direkt laptop klavyesini kullanırken herhangi bir farklılık hissetmedim.
Yok hocam klavye değil. Bilgisayarı kapatınca üst kapağı alüminyum. Rog logosu olan kısım. Rica etsem deneyebilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı