ASUS ROG STRIX G16 nasıldır?

Bütçe
45000TL
Öneriniz için teşekkür ederim.

İncelemelerini yapacağım. Fakat bir tarafta ASUS ROG dururken diğer tarafta Acer Predator var. Tercihimi ROG'tan yana kullanmak daha cazip geliyor. Önümde uzun bir süre var, kafamdaki tüm soru işaretlerini kaldırıp, kullanma deneyimi olan arkadaşların yorumlarıyla da en uygun laptopu seçeceğim.

Kafanızı karıştıran diğer soruları sorabilirsiniz, bilgim doğrultusunda yardımcı olurum.

Kafanızı karıştıran diğer soruları sorabilirsiniz, bilgim doğrultusunda yardımcı olurum.

Benim bahsettiğim ASUS ROG modelinde bahsedilen bir coil whine ve oyunlarda FPS dropu sorunu var. Konuyu açmadan önce diğer konulara da göz attım. Bu sorunlardan bahsedenler olmuş. Bu sorunlar tam olarak nedir ve önlemenin bir yolu var mıdır?

Benim bahsettiğim ASUS ROG modelinde bahsedilen bir coil whine ve oyunlarda FPS düşmesi sorunu var. Konuyu açmadan önce diğer konulara da göz attım. Bu sorunlardan bahsedenler olmuş. Bu sorunlar tam olarak nedir ve önlemenin bir yolu var mıdır?

Coil whine için bir çözüm yok, sadece sesten ibaret. Bir zararı yok. Drop ise doğru kurulumlar ile çözülebileceğini düşünüyorum. Kronik bir şey duymadım.

Coil whine için bir çözüm yok, sadece sesten ibaret. Bir zararı yok. Drop ise doğru kurulumlar ile çözülebileceğini düşünüyorum. Kronik bir şey duymadım.

Öyleyse sorun yok. Bu laptopu oyun için almadığımdan dolayı bir sorun olmayacaktır. İllaki FPS oyunları veya GTA 5 arada oynarım. Ama sıkıntı olmaz. Bir de bu modelde Windows 10 sıkıntılı ( örneğin ses sıkıntısı varmış ) diye duydum Windows 11 destekliyor sadece diyenler olmuş. Ben Windows 10 kullanma taraftarıyım. Bu konuda fikriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyleyse sorun yok. Bu laptopu oyun için almadığımdan dolayı bir sorun olmayacaktır. İllaki FPS oyunları veya GTA 5 arada oynarım. Ama sıkıntı olmaz. Bir de bu modelde Windows 10 sıkıntılı ( örneğin ses sıkıntısı varmış ) diye duydum Windows 11 destekliyor sadece diyenler olmuş. Ben Windows 10 kullanma taraftarıyım. Bu konuda fikriniz nedir?

Kesinlikle yeni nesil laptoplar için tavsiyem Windows 11 çünkü üreticiler Windows 10 için sürücü yayımlamıyor ve dediğiniz gibi bazı donanımlar kullanılamıyor. Windows 11 çok daha stabil yeni laptoplar için.

Kesinlikle yeni nesil laptoplar için tavsiyem Windows 11 çünkü üreticiler Windows 10 için sürücü yayımlamıyor ve dediğiniz gibi bazı donanımlar kullanılamıyor. Windows 11 çok daha stabil yeni laptoplar için.
Dediğiniz gibi hem daha yeni ve sorunsuz olan windows 11 kullanmak daha mantıklıdır.

Önerilerinize ve deneyimlerinize açığım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı